skip to Main Content
Direct aanmelden als vrijwilliger!    volg ons op:                      
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

‘de Huyskamer’, ontmoetingsplek voor mantelzorgers

september 17, 13:30 - december 24, 15:30

‘de Huyskamer’, ontmoetingsplek voor mantelzorgers

Datum: Elke maand op donderdagmiddag
Tijd: 13.30 uur - 15.30 uur
Locatie: ZB, de Foyer (Kousteensedijk 7, Middelburg)

Mantelzorgers zijn (met uitzondering van de zomermaanden) maandelijks op donderdagmiddag van harte welkom in ‘De Huyskamer’.

Omdat de locatie in het Stadsklooster Simpelhuys in Middelburg te klein is om elkaar onder de nieuwe corona aatregelen te ontmoeten, vinden de bijeenkomsten voorlopig plaats in de Zeeuwse Bibliotheek.

Gezelligheid, elkaar ontmoeten, met elkaar praten en informatie staan centraal tijdens ‘de Huyskamer middagen’. Geregeld zullen er activiteiten plaatsvinden. Zoals een wandeling, samen iets maken of met elkaar praten over onderwerpen die belangrijk zijn voor mantelzorgers. Ook kun je binnenwippen voor een bakje koffie, voor informatie of een gesprek met een coördinator. We hebben al heel wat ideeën, maar ideeën van mantelzorgers om ‘De Huyskamer’ als ontmoetingsplaats vorm te geven, zijn ook van harte welkom.

Aanmelden bij Manteling via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. Huyskamer voor mantelzorgers) of bel ons via 0118-553530.
Voor alle ‘Huyskamer’ bijeenkomsten geldt voorlopig: vooraf aanmelden is verplicht, maximaal 15 deelnemers.

foto-groot

Avondcursus ‘Omgaan met iemand met dementie’

Manteling organiseert een korte cursus ‘Omgaan met iemand met dementie’, voor mantelzorgers van iemand met dementie. De cursus bestaat uit vier avondbijeenkomsten met een vaste groep.

turkey-3191092_960_720

Zomer Avond Wandelgroep voor mantelzorgers

Naast de succesvolle wandelgroep op de donderdagmiddag is er in de zomermaanden ook een avond-wandelgroep speciaal voor mantelzorgers. Hou je van wandelen met anderen en heb je overdag geen tijd? Sluit je dan aan bij de avondwandelgroep!

Foto Wandelgroep Mantelzorgers

Wandelgroep voor mantelzorgers

Hou je van wandelen en vind je het niet leuk om het alleen te doen? Sluit je dan aan bij de wandelgroep voor mantelzorgers.

Gegevens

Begin:
september 17, 13:30
Einde:
december 24, 15:30
Evenement Categorie:

Locatie

ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland
Kousteensedijk 7
Middelburg, Nederland
+ Google Maps
Back To Top