skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boeklezing voor vrijwilligers

september 23, 15:30 - 16:30

Boeklezing voor vrijwilligers

Datum: 23 september 2022
Tijd: 15:00 -16:30 uur
Locatie: Wim Hofmanzaal in de ZB Bibliotheek van Zeeland (Kousteensedijk 7, Middelburg)

Een boeklezing door Petra D’Huy over ‘Leven met een bipolaire gevoeligheid’.

Onze gastspreker Petra d’Huy is de auteur van ‘Petra, etcetera’. Tijdens deze leerzame maar ook ontroerende boeklezing vertelt Petra over haar leven met een psychische kwetsbaarheid.
Petra haar verhaal eerder gedaan voor een kleine groep vrijwilligers van de Vriendendienst en vanwege dat succes gaan we nu op herhaling voor alle vrijwilligers van Manteling.

Zoals zij het zelf verwoordt:

“Ik heet Petra, ik heb een psychische gevoeligheid
maar ik ben zoveel meer.
Vandaar: Petra etcetera.”

Petra wil met haar stichting en dit boek het (zelf)stigma op psychische aandoeningen wegnemen en de drie werelden (ervaringsgenoten, betrokkenen en behandelaars) dichter bij elkaar brengen. Naast het verhaal over haar leven is er volop ruimte om vragen te stellen. Ook zal zij deze middag haar boek onder de aanwezigen verloten.

Ongeveer twee weken voorafgaand aan deze bijeenkomst, ontvangen de vrijwilligers een uitnodiging van hun coördinator. Heb je de uitnodiging gemist of heb je om andere redenen interesse om de bijeenkomst bij te wonen? Neem contact met ons op via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. boeklezing Petra d’Huy) of bel 0118 – 553530.
Aanmelden voor deze bijeenkomst verplicht.

Vrijwilligersbijeenkomst Chronisch Zieken en Gehandicapten & Dementie

Een gezamenlijke bijeenkomst bedoeld voor de vrijwilligers van de doelgroepen Chronisch Zieken en Gehandicapten en Dementie. Elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer en de gelegenheid om ‘lief & leed’, een vraag of ervaringen te delen.

Vrijwilligersbijeenkomst Vriendendienst

Bijeenkomst bedoeld voor de vrijwilligers van de doelgroep Vriendendienst. Elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer en gelegenheid om ervaringen te delen.

Vrijwilligersbijeenkomst Koffietijd

De bijeenkomst is voor de vrijwilligers van Koffietijd.

Op de hoogte blijven?

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
september 23
Tijd:
15:30 - 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

ZB Bibliotheek van Zeeland
Kousteensedijk 7
Middelburg, Nederland
+ Google Maps
Back To Top