skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cursus ‘Gezond, lekker en snel koken’

september 14, 10:30 - oktober 26, 13:30

Cursus ‘Gezond, lekker en snel koken’

Data: 14 & 28 september en 12 & 26 oktober 2022
Tijd: 10.30 - 13.30 uur
Locatie: Kookboerderij 'de Krommenhoeke', Krommenhoeke 1 in Biggekerke

Ben jij ook zo’n mantelzorger die geen tijd heeft om dagelijks een fatsoenlijke maaltijd op tafel te zetten? Dan ben je niet de enige! Mantelzorgers hebben het razend druk. Veel mantelzorgers voelen zich zo overbelast dat ze ’s avonds geen puf meer hebben om lekker eten te koken.

Daarom organiseert Manteling een kookcursus. Speciaal voor mantelzorgers die én gezond willen eten én daar natuurlijk niet te lang over willen doen. Op 14 september gaan we van start. Tijdens vier lessen, om de week, ga je een aantal snelle gezonde én lekkere recepten klaarmaken onder leiding van onze gastvrouw en kok Marieke Hakkesteegt.

Op kookboerderij ‘de Krommenhoeke’ te Biggekerke ben je van harte welkom om je kookkunsten naar een hoger peil te tillen. Samen maken we een twee gangen menu met verse ingrediënten en kruiden, soms uit de eigen moestuin van de boerderij. Gastvrouw en kok Marieke begeleidt ons en geeft tips voor (h)eerlijke gerechten. Als het eten klaar is, schuiven we samen aan tafel in de gezellige eetkamer met uitzicht over de mooie landerijen. Bij mooi weer eten we buiten op het terras omringd door het Walcherse boerenlandschap. De laatste keer nemen we afscheid van elkaar met allerlei kleine feestelijke gerechtjes. Na elke bijeenkomst krijg je de gemaakte recepten mee.

Heb je ook zo’n zin gekregen om mee te doen? Wacht dan niet te lang met aanmelden, het aantal plaatsen is beperkt.

Data:               14 & 28 september en 12 & 26 oktober 2022
Tijd:                 10.30 – 13.30 uur
Kosten:           € 30 inclusief koffie/thee, een 2 gangen menu en een (non-alcoholisch) drankje bij de maaltijd.
Aanmelden:   z.s.m. bij: Manteling via 0118–553530 of info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. je contactgegevens en voor wie je zorgt).

‘Zorg de Baas’, cursus voor mantelzorgers

Manteling organiseert de cursus ‘Zorg de Baas’ voor mantelzorgers.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Begin:
september 14, 10:30
Einde:
oktober 26, 13:30
Evenement Categorie:

Locatie

Kookboerderij ‘de Krommenhoeke’
Krommenhoeke 1
Biggekerke, 4373 SK
Back To Top