skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mantelzorgcafé, ontmoetingsplek voor mantelzorgers

juli 7, 13:30 - 15:30

Mantelzorgcafé, ontmoetingsplek voor mantelzorgers

Datum: 7 juli 2022
Tijd: 13.30 uur - 15.30 uur
Onderwerp: Omgaan met iemand met NAH
Locatie: ZB, Wim Hofmanzaal (Kousteensedijk 7, Middelburg)

Deze maandelijkse ontmoetingen op donderdagmiddag vinden plaats in het souterrain van de ZB. Tijdens deze middagen staan gezelligheid, elkaar ontmoeten, ervaringen delen en informatie centraal. Sinds mei 2022 is er regelmatig een spreker over wisselende onderwerpen. We beginnen dan de bijeenkomst met een inhoudelijk thema, daarna is er alle ruimte voor informeel contact.

Op 7 juli staat het thema ‘Omgaan met mensen met NAH’ centraal. Twee hersenletseldeskundigen van Breinlijn zullen hierover vertellen. We zullen samen nadenken over wat kenmerken zijn van iemand met NAH en hoe je er het beste mee om kan gaan, allerlei tips en wetenswaardigheden kunnen besproken worden. Natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen waar we zo goed mogelijk antwoord op proberen te geven. We kijken hierin zowel naar de mens met NAH maar zeker ook hoe je er als mantelzorger zo goed mogelijk mee om kunt gaan.

Aanmelden bij Manteling via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. Mantelzorgcafé 7 juli, naam en telefoonnummer) of bel ons via 0118-553530.
Voor alle bijeenkomsten van het Mantelzorgcafé geldt voorlopig dat vooraf aanmelden verplicht is.

‘Zorg de Baas’, cursus voor mantelzorgers

Manteling organiseert de cursus ‘Zorg de Baas’ voor mantelzorgers.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
juli 7
Tijd:
13:30 - 15:30
Evenement Categorie:

Locatie

ZB Bibliotheek van Zeeland
Kousteensedijk 7
Middelburg, Nederland
+ Google Maps
Back To Top