Laden Evenementen

« Alle Evenementen

‘de Huyskamer’, ontmoetingsplek voor mantelzorgers

juni 4, 13:30 - september 24, 15:30

Verloop Nieuw
Verloop-nieuw

‘de Huyskamer’, ontmoetingsplek voor mantelzorgers

Datum: Elke maand op donderdagmiddag
Tijd: 13.30 uur - 15.30 uur
Locatie: Stadsklooster Simpelhuys (Simpelhuisstraat 12, Middelburg)

Mantelzorgers zijn (met uitzondering van de zomermaanden) maandelijks op donderdagmiddag van harte welkom in ‘De Huyskamer’ in het Stadsklooster Simpelhuys in Middelburg om elkaar te ontmoeten, aan activiteiten mee te doen of zomaar binnen te wippen voor een bakje koffie na het marktbezoek.

Gezelligheid, elkaar ontmoeten, met elkaar praten en informatie staan centraal tijdens ‘de Huyskamer middagen’. Geregeld zullen er activiteiten plaatsvinden. Zoals een wandeling, samen iets maken of met elkaar praten over onderwerpen die belangrijk zijn voor mantelzorgers. Ook kun je binnenwippen voor een bakje koffie, voor informatie of een gesprek met een coördinator. Stadsklooster het Simpelhuys is een prachtig historisch pand en centraal gelegen in Middelburg, tussen het oude Middelburgse stadhuis en het Bodenplein. Behalve in de gezellige huiskamer, kun je bij mooi weer ook op de beschutte binnenplaats zitten. We hebben al heel wat ideeën, maar ideeën van mantelzorgers om ‘De Huyskamer’ als ontmoetingsplaats vorm te geven, zijn ook van harte welkom. De eerstvolgende bijeenkomst staat gepland op donderdag 7 mei 2020.

Voor alle bijeenkomsten geldt: vrije inloop vanaf 13.30 uur.

Aanmelden bij Manteling via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. Huyskamer voor mantelzorgers) of bel ons via 0118-553530.
Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld.

Gegevens

Begin:
juni 4, 13:30
Einde:
september 24, 15:30
Evenement Categorie:

Locatie

Stadsklooster Simpelhuys
Simpelhuisstraat 12
Middelburg,
+ Google Maps