skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

‘de Huyskamer’, ontmoetingsplek voor mantelzorgers (voorlopig digitaal)

mei 6, 13:30 - 15:30

‘de Huyskamer’, ontmoetingsplek voor mantelzorgers (voorlopig digitaal)

Datum: Elke maand op donderdagmiddag
Tijd: 13.30 uur - 15.30 uur
Locatie: gedurende de strenge corona maatregelen via Teams

Mantelzorgers ontmoeten elkaar digitaal in ‘De Huyskamer’.

De maandelijkse ontmoetingen op donderdagmiddag in ‘De Huyskamer’ vinden voorlopig digitaal plaats. Vanwege de aangescherpte corona maatregelen kunnen we elkaar immers nu niet fysiek ontmoeten. Via de digitale weg zijn er wel goede mogelijkheden om elkaar toch te ontmoeten.

Ook op de digitale ‘Huyskamer middagen’ staan gezelligheid, elkaar ontmoeten, met elkaar praten en informatie centraal . Het samen ondernemen van activiteiten wordt even uitgesteld, hoewel er wel een alternatieve digitale snert-wandeling heeft plaats gehad. We hebben zelf veel ideeën, maar ideeën van mantelzorgers om ‘De Huyskamer’ als ontmoetingsplaats vorm te geven (nu nog even digitaal en straks weer fysiek), zijn altijd van harte welkom!

Aanmelden bij Manteling via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. Huyskamer voor mantelzorgers) of bel ons via 0118-553530.
Voor alle ‘Huyskamer’ bijeenkomsten geldt voorlopig: vooraf aanmelden is verplicht. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging om elkaar digitaal te ontmoeten via Teams.

Mantelzorgers ‘aan de bak’

Een bak-workshop voor mantelzorgers.

Digitale ontdekkingstocht

De workshop ‘Digitale ontdekkingstocht’ voor mantelzorgers en vrijwilligers leert je om via het digitale platform TEAMS met elkaar in contact te komen en te blijven.

Wandeltips voor mantelzorgers

Wandeltips in plaats van de wandelgroep. Zolang de coronamaatregelen gelden, komt de wandelgroep niet fysiek bij elkaar.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
mei 6
Tijd:
13:30 - 15:30
Evenement Categorie:
Back To Top