skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

online Mantelzorgcafé, digitale ontmoetingsplek voor mantelzorgers

juni 14, 19:30 - 21:00

online Mantelzorgcafé, digitale ontmoetingsplek voor mantelzorgers

Datum: 14 juni 2022
Tijd: 19.30 - 21.00 uur
Onderwerp: Omgaan met mensen met (beginnende) dementie
Locatie: Online

Sinds april 2022 organiseert Manteling ook een online Mantelzorgcafé. We hopen daarmee ook werkende mantelzorgers én mantelzorgers die aan huis gebonden zijn de mogelijkheid te geven om lotgenoten te ontmoeten.

Net als bij de maandelijkse ‘live’ ontmoetingen in het souterrain van de ZB, staan tijdens de online bijeenkomsten gezelligheid, elkaar ontmoeten, ervaringen delen en informatie centraal. Het digitale mantelzorgcafé zal net zo informeel zijn als de live ontmoetingen. Doe vrijblijvend eens mee om te kijken of het iets voor je is. Er zal regelmatig een spreker zijn over wisselende onderwerpen. We beginnen dan de bijeenkomst met een inhoudelijk thema, daarna is er alle ruimte voor informeel contact.

Op 14 juni staat het thema ‘Omgaan met mensen met (beginnende) dementie’ centraal. Petra de Visser, coördinator en mantelzorgconsulent bij Manteling zal hierover vertellen. We zullen samen nadenken over wat de signalen zijn waar je iemand met dementie aan kunt herkennen en hoe je er het beste mee om kan gaan, allerlei tips en wetenswaardigheden kunnen besproken worden. Natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen waar we zo goed mogelijk antwoord op proberen te geven. We kijken hierin zowel naar de mens met dementie maar zeker ook hoe je er als mantelzorger zo goed mogelijk mee om kunt gaan.

Aanmelden bij Manteling via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. online Mantelzorgcafé) of bel ons via 0118-553530.

Freerunning voor jonge mantelzorgers!

Ben jij jonge mantelzorger? Doe dan mee met deze Freerunning activiteit!

‘Zorg de Baas’, cursus voor mantelzorgers

Manteling organiseert de cursus ‘Zorg de Baas’ voor mantelzorgers.

Mantelzorgcafé, ontmoetingsplek voor mantelzorgers

Home » Alle evenementen » online Mantelzorgcafé, digitale ontmoetingsplek voor mantelzorgersThis is custom heading elementDatum: 2 juni 2022Tijd: 13.30 uur - 15.30 uurOnderwerp: omgaan met mensen met (beginnende) dementieLocatie: ZB, Wim Hofmanzaal (Kousteensedijk 7, Middelburg) Deze maandelijkse ontmoetingen op donderdagmiddag…

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
juni 14
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorie:
Back To Top