skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online Mantelzorgcafé, digitale ontmoetingsplek voor mantelzorgers

oktober 13, 19:30 - 21:00

Online Mantelzorgcafé, digitale ontmoetingsplek voor mantelzorgers

Datum: 13 oktober 2022
Tijd: 19.30 - 21.00 uur
Onderwerp: omgaan met iemand met psychische problemen
Locatie: Online

Sinds april 2022 organiseert Manteling ook een online Mantelzorgcafé. We hopen daarmee ook werkende mantelzorgers én mantelzorgers die aan huis gebonden zijn de mogelijkheid te geven om lotgenoten te ontmoeten.

Net als bij de maandelijkse ‘live’ ontmoetingen in het souterrain van de ZB, staan tijdens de online bijeenkomsten gezelligheid, elkaar ontmoeten, ervaringen delen en informatie centraal. Het digitale mantelzorgcafé zal net zo informeel zijn als de live ontmoetingen. Doe vrijblijvend eens mee om te kijken of het iets voor je is. Er zal regelmatig een spreker zijn over wisselende onderwerpen. We beginnen dan de bijeenkomst met een inhoudelijk thema, daarna is er alle ruimte voor informeel contact.

Op 13 oktober is het thema: Hoe kun je goed voor jezelf zorgen als je mantelzorger bent van iemand met psychische problemen? Ellen Westdorp van Emergis preventie is de gastspreker.
Daarnaast is er alle ruimte om elkaar te ontmoeten, te delen wat je bezighoudt in het mantelzorgen en het stellen van vragen. 

Aanmelden bij Manteling via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. online Mantelzorgcafé 13 oktober) of bel ons via 0118-553530.

Workshop ‘Gezond slapen’

Kom naar de workshop ‘Beter slapen’ en krijg een betere nachtrust

Mantelzorgcafé, ontmoetingsplek voor mantelzorgers

Elkaar ontmoeten en informatie uitwisselen

Resto van Harte kookt voor Mantelzorgers

Heb je zin om je te laten verwennen en samen met andere mantelzorgers te genieten van deze verrassingsmaaltijd?
Wacht dan niet te lang en meld je aan! 

Op de hoogte blijven?

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
oktober 13
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorie:
Back To Top