Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Middag-wandelgroep voor mantelzorgers

september 19, 13:30 - oktober 3, 15:00

Verloop Nieuw
Verloop-nieuw

Middag-wandelgroep voor mantelzorgers

Data: 19 & 26 september, 10, 17, 24 & 31oktober, 14, 21 & 28 november, 12 & 19 december
Tijd: 13.30 uur - 15.00 uur
Startpunt: Wisselend

Hou je van wandelen, sluit je dan aan bij de wandelgroep voor mantelzorgers.

Hou je van wandelen maar komt het er steeds niet van of hou je er niet van het in je eentje te doen? En zou je je conditie wat willen verbeteren? Manteling organiseert een wandelgroep speciaal voor mantelzorgers. Gezelligheid, spelenderwijs conditie opbouwen en mooie (wandel-)plekjes op Walcheren ontdekken staan hierbij centraal. De groep staat onder professionele begeleiding van Willy de Nooijer, buurtsportcoach bij de gemeente Veere.

Tijdens de wandelingen zie je je eigen omgeving eens van een andere kant. Al lopend bouw je je conditie op en maak je nieuwe contacten. Met de stappenteller die je mag lenen, kun je ook thuis kijken hoeveel je beweegt. Een mooie stimulans om dagelijks je beste beentje voor te zetten op conditiegebied. Is het een keer slecht weer? Geen nood! Dan ben je welkom in het fitness centrum in Serooskerke. Al fietsend in de fitness ruimte kijken we op een groot scherm naar de film over de beklimming van de Mont Ventoux.
De wandelingen worden begeleid door Willy de Nooijer, buurtsportcoach van de gemeente Veere, en iemand van Manteling. We sluiten de wandeling steevast af met een kopje koffie of thee uit de grote thermoskan.

Het vervoer naar de verschillende startplaatsen en terug wordt onderling geregeld. Kun je degene die je verzorgd niet alleen achterlaten? Bel dan zo spoedig mogelijk naar Manteling. Wij zoeken dan een vrijwilliger, zodat jij met een gerust hart kunt wandelen en degene die je verzorgt ook een leuke middag heeft.

Kosten: € 2,50 per bijeenkomst (incl. koffie/thee)

Aanmelden bij Manteling via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. Elke stap telt) of 0118-553530. We houden je dan op de hoogte van de startplaats van elke wandeling. Vergeet niet je adres- en contactgegevens door te geven en te noemen voor wie je zorgt.

Reactie van een deelnemer: ” Het is heerlijk om samen te wandelen. Het brengt je op plekken waar je zelf niet zo gauw komt en je bouwt weer conditie op. Ik zie er elke keer naar uit!”

Gegevens

Begin:
september 19, 13:30
Einde:
oktober 3, 15:00
Evenement Categorie: