skip to Main Content
Direct aanmelden als vrijwilliger!
volg ons op:                        
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wandelgroep voor mantelzorgers

januari 21, 13:30 - 15:00

Wandelgroep voor mantelzorgers

Datum: 21 januari 2021, digitale snertwandeling
Tijd: 13.30 uur - 15.00 uur
Startpunt: Wisselend

Hou je van wandelen en vind je het niet leuk om het alleen te doen? Sluit je dan aan bij de wandelgroep voor mantelzorgers.

Manteling organiseert een wandelgroep speciaal voor mantelzorgers. Gezelligheid, spelenderwijs conditie opbouwen en mooie (wandel-)plekjes op Walcheren ontdekken staan hierbij centraal. De groep staat onder professionele begeleiding van Willy de Nooijer, buurtsportcoach bij de gemeente Veere.

Tijdens de wandelingen zie je je eigen omgeving eens van een andere kant. Al lopend bouw je je conditie op en maak je nieuwe contacten. De wandelingen worden begeleid door Willy de Nooijer, buurtsportcoach van de gemeente Veere, en iemand van Manteling.

Het vervoer naar de verschillende startplaatsen en terug wordt onderling geregeld. Kun je degene die je verzorgt niet alleen laten? Bel dan zo spoedig mogelijk naar Manteling. Wij zoeken dan een vrijwilliger, zodat jij met een gerust hart kunt wandelen en degene die je verzorgt ook een leuke middag heeft.

Aanmelden bij Manteling via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. Wandelgroep) of 0118-553530. We houden je dan op de hoogte van de startplaats van elke wandeling. Vergeet niet je adres- en contactgegevens door te geven en te noemen voor wie je zorgt.
Vanwege de corona maatregelen is het aantal deelnemers beperkt.

Reactie van een deelnemer: ” Het is heerlijk om samen te wandelen. Het brengt je op plekken waar je zelf niet zo gauw komt en je bouwt weer conditie op. Ik zie er elke keer naar uit!”

‘de Huyskamer’, ontmoetingsplek voor mantelzorgers (voorlopig digitaal)

Mantelzorgers ontmoeten elkaar digitaal in ‘De Huyskamer’.

‘Tour de Bieb’

Doe mee met de ‘Tour de Bieb’!

Wandeltips voor mantelzorgers

Wandeltips in plaats van de wandelgroep. Door de coronamaatregelen, is er tot eind januari geen wandelgroep.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
januari 21
Tijd:
13:30 - 15:00
Evenement Categorie:
Back To Top