skip to Main Content
Direct aanmelden als vrijwilliger!
volg ons op:                        
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wandelgroep voor mantelzorgers

oktober 1, 13:30 - 15:00

Wandelgroep voor mantelzorgers

Alle bijeenkomsten vinden plaats onder voorbehoud van de maatregelen rondom het coronavirus. Voor alle bijeenkomsten geldt dat je welkom bent als je geen klachten hebt, we 1½ meter afstand houden van elkaar en bij aanvang en vertrek onze handen ontsmetten. Twijfel je of een activiteit doorgaat? Neem dan contact op met Manteling.
Data: 1, 8, 22 & 29 oktober en 5, 19 & 26 november
Tijd: 13.30 uur - 15.00 uur
Startpunt: Wisselend

Hou je van wandelen en vind je het niet leuk om het alleen te doen? Sluit je dan aan bij de wandelgroep voor mantelzorgers.

Manteling organiseert een wandelgroep speciaal voor mantelzorgers. Gezelligheid, spelenderwijs conditie opbouwen en mooie (wandel-)plekjes op Walcheren ontdekken staan hierbij centraal. De groep staat onder professionele begeleiding van Willy de Nooijer, buurtsportcoach bij de gemeente Veere.

Tijdens de wandelingen zie je je eigen omgeving eens van een andere kant. Al lopend bouw je je conditie op en maak je nieuwe contacten. De wandelingen worden begeleid door Willy de Nooijer, buurtsportcoach van de gemeente Veere, en iemand van Manteling.

Het vervoer naar de verschillende startplaatsen en terug wordt onderling geregeld. Kun je degene die je verzorgt niet alleen laten? Bel dan zo spoedig mogelijk naar Manteling. Wij zoeken dan een vrijwilliger, zodat jij met een gerust hart kunt wandelen en degene die je verzorgt ook een leuke middag heeft.

Kosten: m.i.v. september € 2,50 per bijeenkomst

Aanmelden bij Manteling via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. Elke stap telt) of 0118-553530. We houden je dan op de hoogte van de startplaats van elke wandeling. Vergeet niet je adres- en contactgegevens door te geven en te noemen voor wie je zorgt.
Vanwege de corona maatregelen is het aantal deelnemers beperkt.

Reactie van een deelnemer: ” Het is heerlijk om samen te wandelen. Het brengt je op plekken waar je zelf niet zo gauw komt en je bouwt weer conditie op. Ik zie er elke keer naar uit!”

kuntbelevingstour 1

‘Kunstbelevingstour’ speciaal voor mantelzorgers

Doe mee met de ‘Kunstbelevingstour’!

a5-madl-meetup-dordrecht-20-550-resized

Meet up – Moeder aan de lijn

Meet up – Moeder aan de lijn (voor Zeeuwse mantelzorgers) Verandert mijn leven als ik voor u zorg?

foto-groot

Avondcursus ‘Omgaan met iemand met dementie’

Manteling organiseert een korte cursus ‘Omgaan met iemand met dementie’, voor mantelzorgers van iemand met dementie. De cursus bestaat uit vier avondbijeenkomsten met een vaste groep.

Gegevens

Datum:
oktober 1
Tijd:
13:30 - 15:00
Evenement Categorie:
Back To Top