skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wandelgroep voor mantelzorgers

september 22, 13:30 - 15:00

Wandelgroep voor mantelzorgers

Datum: 22 september 2022
Tijd: 13.30 uur - 15.00 uur
Startpunt: Wisselend

Hou je van wandelen en vind je het niet leuk om het alleen te doen? Sluit je dan aan bij de wandelgroep voor mantelzorgers.

Manteling organiseert een wandelgroep speciaal voor mantelzorgers. Gezelligheid, spelenderwijs conditie opbouwen en mooie (wandel-)plekjes op Walcheren ontdekken staan hierbij centraal. Omdat je allemaal in een mantelzorgsituatie zit,  vind je hier de goede verstaanders die maar een half woord nodig hebben. Daardoor kun je elkaar een luisterend oor bieden maar ook met elkaar lachen om dingen die je (als mantelzorger) meemaakt. De wandelingen worden begeleid door een coördinator van Manteling.

Tijdens de wandelingen zie je je eigen omgeving eens van een andere kant. Al lopend bouw je je conditie op en maak je nieuwe contacten.

Het vervoer naar de verschillende startplaatsen en terug wordt onderling geregeld. Kun je degene die je verzorgt niet alleen laten? Bel dan zo spoedig mogelijk naar Manteling. Wij zoeken dan een vrijwilliger, zodat jij met een gerust hart kunt wandelen en degene  voor wie je zorgt ook een leuke middag heeft.

Aanmelden bij Manteling via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. Wandelgroep) of 0118-553530. We houden je dan op de hoogte van de startplaats van elke wandeling. Vergeet niet je adres- en contactgegevens door te geven en te noemen voor wie je zorgt.
Als landelijke richtlijnen het van ons vragen dan houden we ons tijdens het wandelen nog steeds aan de 1,5 m afstand en andere corona maatregelen.

Reactie van een deelnemer: ” Het is heerlijk om samen te wandelen. Het brengt je op plekken waar je zelf niet zo gauw komt en je bouwt weer conditie op. Ik zie er elke keer naar uit!”

Freerunning voor jonge mantelzorgers!

Ben jij jonge mantelzorger? Doe dan mee met deze Freerunning activiteit!

‘Zorg de Baas’, cursus voor mantelzorgers

Manteling organiseert de cursus ‘Zorg de Baas’ voor mantelzorgers.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
september 22
Tijd:
13:30 - 15:00
Evenement Categorie:
Back To Top