skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kloosterdagen 2021

oktober 11 - oktober 13

Kloosterdagen 2021

Data: 11 t/m 13 oktober 2021
Tijd: volgt
Locatie: Dominicanenklooster Huissen

Na een uitstel vanwege de coronacrisis zijn vrijwilligers van Manteling in 2021 weer van harte welkom in het Dominicanenklooster in Huissen.

De authentieke sfeer, de persoonlijke benadering en de gastvrijheid maken het Dominicanenklooster tot een prettige plek voor bijzondere en inspirerende Kloosterdagen. Een idyllisch rustpunt in de hectiek van de dag. Een plaats waar je tot rust kunt komen en daardoor stil kunt staan bij wat je bezielt en wat je beweegt.

Net als vorige jaren bestaat de groep uit mantelzorgers én vrijwilligers. Het programma bestaat uit ontspannende activiteiten, bezinningsmomenten, boeiende gesprekken en heerlijk eten. De Kloosterdagen worden begeleid door Luuc Smit, docent van de HZ en twee coördinatoren van Manteling.

Heb jij nog geen uitnodiging ontvangen voor deze Kloosterdagen? Bel of mail ons dan via 0118 – 553530 of info@mantelingwalcheren.nl.

Data:         11 t/m 13 oktober 2021
Locatie:    Dominicanenklooster Huissen

Themabijeenkomst: Oorzaken en gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Manteling organiseert ieder jaar één of meerdere themabijeenkomsten. Dit keer is het onderwerp ‘Oorzaak en (on)zichtbare gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)’. In verband met het beperkte aantal plaatsen in de zaal wordt de bijeenkomst op 5 oktober herhaald.

Vrijwilligersbijeenkomst Eenzaamheid

Bijeenkomst bedoeld voor de vrijwilligers van de doelgroep Eenzaamheid. Elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer en gelegenheid om ervaringen te delen.

Muziektheatervoorstelling Rimpelingen

Een muziektheatervoorstelling voor de maatjescontacten en mantelzorgers van Manteling. De voorstelling wordt twee keer gegeven.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Begin:
oktober 11
Einde:
oktober 13
Evenement Categorie:

Locatie

Dominicanenklooster Huissen
Stadsdam 1
6851 AH Huissen, Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.kloosterhuissen.nl
Back To Top