skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vrijwilligersbijeenkomst Koffietijd

maart 7, 10:00 - maart 28, 12:00

Vrijwilligersbijeenkomst Koffietijd

Datum: 7 maart 2022
Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Locatie: volgt

De bijeenkomst is voor de vrijwilligers van Koffietijd.

Elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer en gelegenheid hebben om ervaringen, adviezen en tips te delen en om bij te praten. Een paar keer per jaar komen de vrijwilligers van Koffietijd samen onder begeleiding van de coördinator. Tijdens deze bijeenkomsten is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en komen er verschillende onderwerpen aan bod, zoals de ervaringen van de vrijwilligers over hun vrijwilligerswerk of mogelijke knelpunten die zij ervaren.

Ongeveer twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst, ontvangen de vrijwilligers van deze doelgroep een uitnodiging van de coördinator. Heb je de uitnodiging gemist? Neem contact met ons op via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. bijeenkomst Koffietijd) of bel 0118-553530.

Themabijeenkomst ‘Troosten, hoe doe je dat?’

Manteling organiseert ieder jaar één of meerdere themabijeenkomsten. Tijdens de themabijeenkomst op 15 februari vertelt Willem Blokland (humanistisch raadsman) over verlies, rouw en troosten.

Introductietraining kookvrijwilligers

Introductietraining voor nieuwe vrijwilligers van Manteling

Introductietraining

Introductietraining voor nieuwe vrijwilligers van Manteling

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Begin:
maart 7, 10:00
Einde:
maart 28, 12:00
Evenement Categorie:
Back To Top