skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mantelzorglunch gemeente Veere

maart 14, 12:30 - 14:00

Mantelzorglunch gemeente Veere

Datum: 14 maart 2022
Tijd: 12.30 - 14.00 uur
Locatie: volgt

De gemeente Veere nodigt mantelzorgers uit voor de lunch en ‘tafelgesprekken’.

Ben jij een mantelzorger woonachtig in Veere? Dan nodigen we jou graag uit voor de lunch op maandag 14 maart 2022 van 12.30 tot 14.00 uur. De locatie wordt later bekend gemaakt.

Tijdens de lunch kun je in gesprek gaan met de wethouder en beleidsambtenaren van de gemeente Veere en met medewerkers van Manteling. Wat gaat goed en wat zijn knelpunten die jij ervaart bij het mantelzorgen? Met een gespreksleider aan iedere tafel is er voor elke mantelzorger ruimte om verhalen en ervaringen te delen. Geniet daarnaast van het heerlijke eten en de ontmoeting met andere mantelzorgers.

Aanmelden kan tot een week van tevoren via info@mantelingwalcheren.nl of 0118-553530 (o.v.v. lunch mantelzorgers Veere 2022). Vergeet niet om je volledige adres- en contactgegevens door te geven en te vermelden voor wie je zorgt.

‘Levend Verlies’

Themabijeenkomst voor mantelzorgers

‘De Huiskamer’, ontmoetingsplek voor mantelzorgers

Mantelzorgers ontmoeten elkaar in ‘De Huiskamer’.

Cursus ‘Omgaan met iemand met dementie’

Manteling start met een korte cursus ‘Omgaan met iemand met dementie’, voor mantelzorgers van iemand met dementie. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten met een vaste groep.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
maart 14
Tijd:
12:30 - 14:00
Evenement Categorie:
Back To Top