skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meet up – Moeder aan de lijn (Zeeland)

3 december 2020, 13:00 - 15:00

Meet up – Moeder aan de lijn (Zeeland)

Datum: donderdag 3 december 2020
Tijd: 13.00 - 15.00 uur, digitale toegang vanaf 12.30
Locatie: bijeenkomst is online

Meet up – Moeder aan de lijn (voor Zeeuwse mantelzorgers)

Op donderdagmiddag 3 december ben je van harte welkom op de Zeeuwse ‘Meet up’ voor mantelzorgers. Ervaringen delen en elkaar inspireren staan in deze bijeenkomst centraal.

Tijdens de bijeenkomst gaat acteur en presentator Eric Corton aan de hand van fragmenten uit de documentaire ‘Moeder aan de Lijn’ met het publiek in gesprek over wat het betekent om voor iemand te zorgen. Of dat nu je moeder, man, broer, dochter of  buurvrouw is. Hoe doe jij dat en hoe beïnvloedt het jouw leven? Wat heb je nodig en wie kunnen je daarbij helpen? En andersom; wie kun jij inspireren met jouw kennis en ervaringen?
Bekijk hier het filmpje waarin Eric Corton je uitnodigt voor deze online bijeenkomst.

Twijfel je of het online bij elkaar komen prettig is? Dat is het zeker! Eric legt in onderstaand filmpje zelf uit wat je van een meet-up Moeder aan de Lijn mag verwachten (en hoe waardevol het is).

Het is dus een digitale bijeenkomst vanwege de coronamaatregelen. Ook als je niet digitaal vaardig bent is het mogelijk om hier aan deel te nemen. Er wordt vooraf een moment aangeboden om te zorgen dat je volledig toegerust bent om deel te nemen, mits je internet en een computer hebt.

Aan het eind van de bijeenkomst sluit je met nieuwe inzichten je computer weer af. Je ontvangt na de meeting een e-mail waarin de mogelijkheid staat waar en wanneer jij de goodiebag met informatie en het mantelzorgspel ‘BordjeVol’ kunt ophalen. Met dit spel krijg je spelenderwijs inzicht in je energievreters en energiegevers, welke veranderingen wenselijk zijn en wie daarbij kunnen helpen. De Meet up voor mantelzorgers trekt in heel Nederland volle zalen en digitale ‘omgevingen’. Wacht dus niet te lang met aanmelden, want vol is vol!

Aanmelden: kan alleen via https://moederaandelijn.nl/zeeland

Mantelzorgers ‘aan de bak’

Een bak-workshop voor mantelzorgers.

‘de Huyskamer’, ontmoetingsplek voor mantelzorgers (voorlopig digitaal)

Mantelzorgers ontmoeten elkaar digitaal in ‘De Huyskamer’.

Wandeltips voor mantelzorgers

Wandeltips in plaats van de wandelgroep. Zolang de coronamaatregelen gelden, komt de wandelgroep niet fysiek bij elkaar.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
3 december 2020
Tijd:
13:00 - 15:00
Evenement Categorie:
Back To Top