skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Muziektheatervoorstelling Rimpelingen

oktober 1, 14:30 - 17:00

Muziektheatervoorstelling Rimpelingen

Data: 1 en 7 oktober 2021
Tijd: 14.30 tot 17.00 uur
Locatie: Betje Wolf Auditorium in ZB Bibliotheek van Zeeland (Kousteensedijk 7, Middelburg)

Een muziektheatervoorstelling voor de maatjescontacten en mantelzorgers van Manteling. De voorstelling wordt twee keer gegeven.

Corona blies op 12 maart 2021 haar eerste verjaardagskaarsje uit. Lang zal ze leven? Liever niet!
Toen corona onze dagelijkse vanzelfsprekendheden wegnam, kwam ‘oud’ opeens gelijk te staan aan ‘kwetsbaar’. Wat liet de vrijgekomen tijd en ruimte ons zien over ouderdom, oud en jong vandaag?

Rimpelingen: Brieven uit Zeeland is een caleidoscopische muziektheatervoorstelling op basis van meer dan 100 brieven van Zeeuwse ouderen. Over afgedwongen afzondering en bevrijdend weerzien. Over gemis dat je niet wist dat je voelde. Over het plezier dat als rode draad door de dag loopt, hoe anders die dag er nu ook uitziet. En over de tijd die alsmaar doortikt, wat je leeftijd ook is.
Duur van de voorstelling: ca. 45 min. + nagesprek

Tekst en spel: Anna de Bruyckere

Compositie en muzikale uitvoering: Christian Blaha + compagnon
Regie: Stefan Perceval

Aanmelden:
In verband met het beperkte aantal plaatsen in de zaal is vooraf aanmelden verplicht.
Meld jou (en je maatje) zo snel mogelijk aan via  info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. Rimpelingen) of bel ons via 0118-553530. Geef de datum van je voorkeur op en vergeet niet je adres- en contactgegevens (en dat van je maatje) te vermelden of door te geven.

Themabijeenkomst: Oorzaken en gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Manteling organiseert ieder jaar één of meerdere themabijeenkomsten. Dit keer is het onderwerp ‘Oorzaak en (on)zichtbare gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)’. In verband met het beperkte aantal plaatsen in de zaal wordt de bijeenkomst op 5 oktober herhaald.

Vrijwilligersbijeenkomst Eenzaamheid

Bijeenkomst bedoeld voor de vrijwilligers van de doelgroep Eenzaamheid. Elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer en gelegenheid om ervaringen te delen.

Bijeenkomst vrijwilligers van de Hospices en VPTZ-thuis

Deze vrijwilligersbijeenkomst is bedoeld voor alle vrijwilligers die werkzaam zijn binnen de VPTZ: de vrijwilligers van het St. Jans Hospice de Casembroot, Hospice Ter Reede én VPTZ-thuis.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
oktober 1
Tijd:
14:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

ZB Bibliotheek van Zeeland
Kousteensedijk 7
Middelburg, Nederland
Back To Top