skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Overleg kookvrijwilligers hospice Middelburg

juli 14, 18:30 - 20:00

Overleg kookvrijwilligers hospice Middelburg

Datum: 14 juli 2022
Tijd: 18.30 - 20.00 uur
Locatie: Wim Hofmanzaal in de ZB (Kousteensedijk 7, Middelburg)

Deze bijeenkomst is bedoeld voor de kookvrijwilligers van het St. Jans hospice De Casembroot in Middelburg.

De groep kookvrijwilligers van het hospice in Middelburg kookt op zes avonden in de week een maaltijd voor de bewoners die er verblijven. Het overleg is bedoeld om elkaar te ontmoeten in een ongedwongen sfeer en de gelegenheid te krijgen om ervaringen te delen. Dit overleg wordt geleid door de coördinator en bijgewoond door een verpleegkundige van het hospice. Tijdens het overleg evalueren we hoe alles verloopt, wisselen we ervaringen uit of bespreken we mogelijke knelpunten in het vrijwilligerswerk.

Ongeveer twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst, ontvangen de kookvrijwilligers een uitnodiging van de coördinator. Heb je de uitnodiging gemist of heb je om andere redenen interesse om de bijeenkomst bij te wonen? Neem contact met ons op via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. kookoverleg) of bel 0118-553530.

Vrijwilligersbijeenkomst Chronisch Zieken en Gehandicapten & Dementie

Een gezamenlijke bijeenkomst bedoeld voor de vrijwilligers van de doelgroepen Chronisch Zieken en Gehandicapten en Dementie. Elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer en de gelegenheid om ‘lief & leed’, een vraag of ervaringen te delen.

Intervisiebijeenkomst Maatje voor Jou!

Een aantal keer per jaar komen de (student)vrijwilligers van Maatje voor Jou! samen tijdens een intervisiebijeenkomst.

Vrijwilligersbijeenkomst Hospice Ter Reede

De bijeenkomst is bedoeld voor de vrijwilligers van het Hospice in Ter Reede. Elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer en gelegenheid om ervaringen te delen.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
juli 14
Tijd:
18:30 - 20:00
Evenement Categorie:

Locatie

ZB Bibliotheek van Zeeland
Kousteensedijk 7
Middelburg, Nederland
Back To Top