skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Overleg kookvrijwilligers hospice

oktober 6, 14:00 - 15:30

Overleg kookvrijwilligers hospice

Datum: 6 oktober 2021
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
Locatie: Kruit-/Hofmanzaal in de ZB (Kousteensedijk 7, Middelburg)

Dit tweejaarlijkse overleg is bedoeld voor de kookvrijwilligers van het St. Jans hospice De Casembroot.

De groep kookvrijwilligers van het hospice in Middelburg kookt drie keer in de week een maaltijd voor de bewoners die er verblijven. Het overleg is bedoeld om elkaar te ontmoeten in een ongedwongen sfeer en de gelegenheid te krijgen om ervaringen te delen. Dit overleg wordt geleid door de coördinator en bijgewoond door twee verpleegkundigen van het hospice. Tijdens het overleg evalueren we hoe alles verloopt, wisselen we ervaringen uit of bespreken we mogelijke knelpunten in het vrijwilligerswerk.

Ongeveer twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst, ontvangen de kookvrijwilligers een uitnodiging van de coördinator. Heb je de uitnodiging gemist of heb je om andere redenen interesse om de bijeenkomst bij te wonen? Neem contact met ons op via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. kookoverleg) of bel 0118-553530.

Themabijeenkomst: Oorzaken en gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Manteling organiseert ieder jaar één of meerdere themabijeenkomsten. Dit keer is het onderwerp ‘Oorzaak en (on)zichtbare gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)’. In verband met het beperkte aantal plaatsen in de zaal wordt de bijeenkomst op 5 oktober herhaald.

Vrijwilligersbijeenkomst Eenzaamheid

Bijeenkomst bedoeld voor de vrijwilligers van de doelgroep Eenzaamheid. Elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer en gelegenheid om ervaringen te delen.

Muziektheatervoorstelling Rimpelingen

Een muziektheatervoorstelling voor de maatjescontacten en mantelzorgers van Manteling. De voorstelling wordt twee keer gegeven.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
oktober 6
Tijd:
14:00 - 15:30
Evenement Categorie:

Locatie

ZB Bibliotheek van Zeeland
Kousteensedijk 7
Middelburg, Nederland
Back To Top