skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Themabijeenkomst: Oorzaken en gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

juli 13, 19:00 - 21:00

Themabijeenkomst: Oorzaken en gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Data: dinsdag 13 juli en dinsdag 5 oktober 2021 (herhaling)
Tijd: 19.00 tot 21.00 uur
Locatie: Betje Wolf Auditorium in ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland (Kousteensedijk 7, Middelburg)

Manteling organiseert ieder jaar één of meerdere themabijeenkomsten. Dit keer is het onderwerp ‘Oorzaak en (on)zichtbare gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)’. In verband met het beperkte aantal plaatsen in de zaal wordt de bijeenkomst op 5 oktober herhaald.

Iedereen is welkom, vrijwilligers, aspirant vrijwilligers, mantelzorgers en andere belangstellenden. De avond wordt verzorgd door Wendy Gideonse, verpleegkundige bij WVO-zorg. Zij zal ons iets vertellen over oorzaken van NAH en welke zichtbare of onzichtbare gevolgen dit kan hebben voor de betrokkene zelf en ook voor de mantelzorger. Tijdens de bijeenkomst is er ruimte voor het stellen van vragen. We hopen velen van jullie te verwelkomen.

Aanmelden:
In verband met het beperkte aantal plaatsen in de zaal is vooraf aanmelden verplicht. Dat kan tot uiterlijk 9 juli 2021 via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. Themabijeenkomst NAH) of bel ons via 0118-553530. Vergeet niet je adres- en contactgegevens te vermelden of door te geven.

Muziektheatervoorstelling Rimpelingen

Een muziektheatervoorstelling voor mantelzorgers en voor de maatjescontacten van Manteling. De voorstelling wordt twee keer gegeven.

Digitale ontdekkingstocht

De workshop ‘Digitale ontdekkingstocht’ voor mantelzorgers en vrijwilligers leert je om via het digitale platform TEAMS met elkaar in contact te komen en te blijven.

‘De Huiskamer’, ontmoetingsplek voor mantelzorgers

Mantelzorgers ontmoeten elkaar in ‘De Huiskamer’.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
juli 13
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland
Kousteensedijk 7
Middelburg, Nederland
Back To Top