Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Uitje Vriendendienst in kader van ‘Week van de Psychiatrie’

maart 26, 14:30 - 17:00

Verloop Nieuw
Verloop-nieuw

Uitje Vriendendienst in kader van ‘Week van de Psychiatrie’

Datum: 26 maart 2019
Locatie: Parkeerplaats 'het Nollebos' en/of Pier 7, Boulevard Evertsen 1 te Vlissingen

Van maandag 25 maart t/m zaterdag 30 maart 2019 is het de Week van de Psychiatrie. Het thema dit jaar is ‘zichtbaar’.Het doel van deze week is onder meer om de psychiatrie onder de aandacht te brengen en bespreekbaar te maken. In het kader van de Week van Psychiatrie leek het ons leuk én belangrijk om hier vanuit Manteling extra aandacht voor te hebben. Daarom organiseren wij, in samenwerking met Pier 7, een leuke activiteit voor alle vrijwilligers en hulpvragers van de doelgroep Vriendendienst. Op dinsdagmiddag 26 maart a.s. verzorgen we een middagje erop uit in Vlissingen. Na een gezamenlijke wandeling sluiten we af bij Pier 7 onder het genot van een kop koffie/thee mét gebak. We gaan er samen een gezellige middag van maken!

Ook potentiële vrijwilligers van de Vriendendienst zijn van harte welkom; met deze activiteit willen we graag ook ‘nieuwe’ vrijwilligers enthousiast te maken om vrijwilligerswerk te gaan doen. Dus ken jij iemand die nieuwsgierig is naar vrijwilligerswerk, neem hem/haar dan gerust mee zodat hij/zij deze middag kennis kan maken met onze organisatie.

Aanmelden vóór woensdag 20 maart a.s. via 0118-553530 óf per e-mail via ab@mantelingwalcheren.nl of ds@mantelingwalcheren.nl. Het aantal plaatsen is beperkt.
Wij hopen je, eventueel samen met je maatje (én wellicht een potentiële vrijwilliger), te verwelkomen op dinsdagmiddag 26 maart van 14.30-17.00 uur.

Tip: op de website www.weekvandepsychiatrie.nl vind je meer informatie over de Week van de Psychiatrie. Ook kun je je aanmelden voor een (gratis) congres waarmee deze week wordt afgesloten. Het is een eindje reizen, maar we willen je deze informatie niet onthouden.

Gegevens

Datum:
maart 26
Tijd:
14:30 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Pier 7
Boulevard Evertsen 1
Vlissingen,
+ Google Maps