skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vrijwilligersbijeenkomst Begeleiding en Boodschappendienst (B&B)

april 22, 10:00 - 11:30

Vrijwilligersbijeenkomst Begeleiding en Boodschappendienst (B&B)

Datum: 22 april 2021
Tijd: 10.00 - 11.30 uur
Locatie: Wandeling door Middelburg, startpunt bij de ZB.

Bijeenkomst bedoeld voor de vrijwilligers van de Begeleiding en Boodschappendienst (B&B)  van Manteling. Elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer en gelegenheid om ervaringen te delen en van elkaar leren staan centraal.

Een paar keer per jaar komen de vrijwilligers van B&B samen. Deze bijeenkomsten worden geleid door de coördinator. Tijdens deze bijeenkomsten is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en komen er verschillende onderwerpen aan bod, zoals de ervaringen van de vrijwilligers over hun vrijwilligerswerk of mogelijke knelpunten in het vrijwilligerswerk. Ook kunnen er specifieke onderwerpen worden behandeld.

Ongeveer twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst, ontvangen de vrijwilligers van deze doelgroep een uitnodiging van de coördinator. Heb je de uitnodiging gemist of heb je om andere redenen interesse om de bijeenkomst bij te wonen? Neem contact met ons op via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. bijeenkomst B&B) of bel 0118-553530.

Digitale ontdekkingstocht

De workshop ‘Digitale ontdekkingstocht’ voor mantelzorgers en vrijwilligers leert je om via het digitale platform TEAMS met elkaar in contact te komen en te blijven.

Kloosterdagen 2021

Na een uitstel vanwege de coronacrisis zijn vrijwilligers van Manteling in 2021 weer van harte welkom in het Dominicanenklooster in Huissen.

Overleg kookvrijwilligers hospice – digitaal

Dit tweejaarlijkse overleg is bedoeld voor de kookvrijwilligers van het St. Jans hospice de Casembroot.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
april 22
Tijd:
10:00 - 11:30
Evenement Categorie:

Locatie

ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland
Kousteensedijk 7
Middelburg, Nederland
Back To Top