skip to Main Content
Direct aanmelden als vrijwilliger!
volg ons op:                        
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vrijwilligersbijeenkomst Chronisch Zieken en Gehandicapten & Dementie

maart 9, 13:30 - 15:30

Vrijwilligersbijeenkomst Chronisch Zieken en Gehandicapten & Dementie

Datum: 9 maart 2021
Tijd: 13.30 uur - 15.30 uur
Locatie: Betje Wolff Auditorium in het souterrain van de ZB (Kousteensedijk 7, Middelburg)

Een gezamenlijke bijeenkomst bedoeld voor de vrijwilligers van de doelgroepen Chronisch Zieken en Gehandicapten en Dementie. Elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer en gelegenheid om ervaringen te delen.

Een paar keer per jaar komen de vrijwilligers van de verschillende doelgroepen samen. Deze bijeenkomsten worden geleid door de betrokken coördinatoren. Tijdens deze groepsbijeenkomsten is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en komen er verschillende onderwerpen aan bod, zoals de ervaringen van de vrijwilligers over hun vrijwilligerswerk of mogelijke knelpunten in het vrijwilligerswerk. Ook kunnen er specifieke onderwerpen worden behandeld. Heb jij een ervaring die je graag wil delen, neem ‘m mee!

Ongeveer twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst, ontvangen de vrijwilligers van deze doelgroep een uitnodiging van de coördinator. Heb je de uitnodiging gemist of heb je om andere redenen interesse om de bijeenkomst bij te wonen?
Neem contact met ons op via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. bijeenkomst chronisch zieken/dementie) of bel 0118-553530 en vraag naar Petra of Meggie.

Kloosterdagen 2021

Na een uitstel vanwege de coronacrisis zijn vrijwilligers van Manteling in 2021 weer van harte welkom in het Dominicanenklooster in Huissen.

Overleg kookvrijwilligers hospice

Dit tweejaarlijkse overleg is bedoeld voor de kookvrijwilligers van het St. Jans hospice de Casembroot.

Vrijwilligersbijeenkomst Hospice Ter Reede

De bijeenkomst is bedoeld voor de vrijwilligers van het Hospice in Ter Reede. Elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer en gelegenheid om ervaringen te delen.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
maart 9
Tijd:
13:30 - 15:30
Evenement Categorie:

Locatie

ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland
Kousteensedijk 7
Middelburg, Nederland
+ Google Maps
Back To Top