skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vrijwilligersbijeenkomst Eenzaamheid & Koffietijd

december 2, 14:00 - 15:30

Vrijwilligersbijeenkomst Eenzaamheid & Koffietijd

Datum: 2 december 2021
Tijd: 14.00 tot 15.30 uur
Locatie: ZB Zeeuwse Bibliotheek (Kousteensedijk 7, Middelburg)

Bijeenkomst bedoeld voor de vrijwilligers van de doelgroepen Eenzaamheid en Koffietijd. Elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer en gelegenheid om ervaringen te delen.

Een paar keer per jaar komen de vrijwilligers van de doelgroep Eenzaamheid en Koffietijd samen. Deze bijeenkomsten worden geleid door de coördinator. Tijdens deze groepsbijeenkomsten is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en komen er verschillende onderwerpen aan bod, zoals de ervaringen van de vrijwilligers over hun vrijwilligerswerk of mogelijke knelpunten in het vrijwilligerswerk. Ook kunnen er specifieke onderwerpen worden behandeld.

Ongeveer twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst, ontvangen de vrijwilligers van deze doelgroep een uitnodiging van de coördinator. Heb je de uitnodiging gemist of heb je om andere redenen interesse om de bijeenkomst bij te wonen? Neem contact met ons op via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. bijeenkomst Eenzaamheid) of bel 0118-553530.

Introductietraining

Introductietraining voor nieuwe vrijwilligers van Manteling

Landelijke vrijwilligersdag VPTZ

Vier samen met ons de online waarderingsdag van VPTZ Nederland!

Vrijwilligersbijeenkomst Chronisch Zieken en Gehandicapten & Dementie

Een gezamenlijke bijeenkomst bedoeld voor de vrijwilligers van de doelgroepen Chronisch Zieken en Gehandicapten en Dementie. Elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer en de gelegenheid om ‘lief & leed’, een vraag of ervaringen te delen.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
december 2
Tijd:
14:00 - 15:30
Evenement Categorie:

Locatie

ZB Bibliotheek van Zeeland
Kousteensedijk 7
Middelburg, Nederland
+ Google Maps
Back To Top