skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vrijwilligersbijeenkomst Eenzaamheid

maart 22, 10:00 - 12:00

Vrijwilligersbijeenkomst Eenzaamheid

Datum: 22 maart 2022
Tijd: 10.00 uur - 12.00 uur
Locatie: volgt

Bijeenkomst bedoeld voor de vrijwilligers van de doelgroep Eenzaamheid. Elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer en gelegenheid om ervaringen te delen.

Een paar keer per jaar komen de vrijwilligers van de doelgroep Eenzaamheid samen. Deze bijeenkomsten worden geleid door de coördinator. Tijdens deze groepsbijeenkomsten is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en komen er verschillende onderwerpen aan bod, zoals de ervaringen van de vrijwilligers over hun vrijwilligerswerk of mogelijke knelpunten in het vrijwilligerswerk. Ook kunnen er specifieke onderwerpen worden behandeld.

Ongeveer twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst, ontvangen de vrijwilligers van deze doelgroep een uitnodiging van de coördinator. Heb je de uitnodiging gemist of heb je om andere redenen interesse om de bijeenkomst bij te wonen? Neem contact met ons op via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. bijeenkomst Eenzaamheid) of bel 0118-553530.

Themabijeenkomst ‘Troosten, hoe doe je dat?’

Manteling organiseert ieder jaar één of meerdere themabijeenkomsten. Tijdens de themabijeenkomst op 15 februari vertelt Willem Blokland (humanistisch raadsman) over verlies, rouw en troosten.

Introductietraining kookvrijwilligers

Introductietraining voor nieuwe vrijwilligers van Manteling

Introductietraining

Introductietraining voor nieuwe vrijwilligers van Manteling

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
maart 22
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:

Locatie

ZB Bibliotheek van Zeeland
Kousteensedijk 7
Middelburg, Nederland
Back To Top