Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vrijwilligersbijeenkomst voor Hospices en VPTZ-thuis

juni 5, 13:30 - 15:30

Verloop Nieuw
Verloop-nieuw

Vrijwilligersbijeenkomst voor Hospices en VPTZ-thuis

Datum: 5 juni 2019
Tijd: 13.30 uur - 15.30 uur
Locatie: Porthos, zaal Athos (Sint Sebastiaanstraat 12, Middelburg)

Deze vrijwilligersbijeenkomst is bedoeld voor alle vrijwilligers VPTZ: de doelgroepen hospice vrijwilligers (St. Jans de Casembroot én Ter Reede) en VPTZ-thuis.

Eens per jaar komen de vrijwilligers van de doelgroepen hospice vrijwilligers (St. Jans de Casembroot én Ter Reede) en VPTZ-thuis samen. Dan nemen we tijd om elkaar te ontmoeten in een ongedwongen sfeer en is er gelegenheid om ervaringen te delen. Tevens komen er verschillende onderwerpen aan bod, zoals de ervaringen van de vrijwilligers over het vrijwilligerswerk of mogelijke knelpunten in het vrijwilligerswerk. Ook kunnen er specifieke onderwerpen worden behandeld. Deze bijeenkomst worden geleid door de coördinator.

Ongeveer twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst, ontvangen de vrijwilligers van deze doelgroepen een uitnodiging van de coördinator. Heb je de uitnodiging gemist of heb je om andere redenen interesse om de bijeenkomst bij te wonen? Neem contact met ons op via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. bijeenkomst Hospices/VPTZ-thuis) of bel 0118-553530.

Gegevens

Datum:
juni 5
Tijd:
13:30 - 15:30
Evenement Categorie:

Locatie

Porthos, zaal Athos
Sint Sebastiaanstraat 12
Middelburg,