skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Intervisiebijeenkomst Maatje voor Jou!

juni 8, 13:30 - 15:30

Intervisiebijeenkomst Maatje voor Jou!

Datum: 8 juni 2022
Tijd: 13.30 - 15.30 uur
Locatie: Zeeuwse Bibliotheek, Johanna Kruitzaal (Kousteensesdijk 7)

Een aantal keer per jaar komen de (student)vrijwilligers van Maatje voor Jou! samen tijdens een intervisiebijeenkomst. Deze bijeenkomsten, die worden geleid door de coördinator, zijn bedoeld voor alle (student)vrijwilligers van Maatje voor Jou! Tijdens een intervisiebijeenkomst worden ervaringen over het ‘maatjesschap’ met elkaar gedeeld en vraagstukken besproken om van elkaar te leren en beter zicht te krijgen in het eigen handelen. Andere (student)vrijwilligers kunnen jou helpen effectiever te worden in het vrijwilligerswerk en andersom.
De vraagstukken die we behandelen komen voort uit concrete situaties die vrijwilligers in de praktijk meemaken.

De intervisiebijeenkomsten zijn verplicht voor alle studentvrijwilligers van het studiejaar 2021-2022. Voor de andere (student)vrijwilligers van Maatje voor Jou! geldt dat je aanwezigheid zeer op prijs wordt gesteld. Bovendien zijn de bijeenkomsten gezellig én vooral heel leerzaam.

Een aantal weken voor de bijeenkomst ontvangen de vrijwilligers van Maatje voor Jou! een uitnodiging van de coördinator. Heb je de uitnodiging gemist of heb je om andere redenen interesse om de bijeenkomst bij te wonen? Neem dan contact met ons op via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. bijeenkomst intervisie Maatje voor Jou!) of bel 0118-553530.

Vrijwilligersbijeenkomst Chronisch Zieken en Gehandicapten & Dementie

Een gezamenlijke bijeenkomst bedoeld voor de vrijwilligers van de doelgroepen Chronisch Zieken en Gehandicapten en Dementie. Elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer en de gelegenheid om ‘lief & leed’, een vraag of ervaringen te delen.

Overleg kookvrijwilligers hospice Middelburg

Dit tweejaarlijkse overleg is bedoeld voor de kookvrijwilligers van het St. Jans hospice de Casembroot.

Vrijwilligersbijeenkomst Hospice Ter Reede

De bijeenkomst is bedoeld voor de vrijwilligers van het Hospice in Ter Reede. Elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer en gelegenheid om ervaringen te delen.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
juni 8
Tijd:
13:30 - 15:30
Evenement Categorie:

Locatie

ZB Bibliotheek van Zeeland
Kousteensedijk 7
Middelburg, Nederland
Back To Top