Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vrijwilligersbijeenkomst (intervisie) Maatje voor Jou!

juni 17, 10:00 - 11:30

Verloop Nieuw
Verloop-nieuw

Vrijwilligersbijeenkomst (intervisie) Maatje voor Jou!

Datum: 17 juni 2020
Tijd: 10.00 uur - 11.30 uur
Locatie: Instructielokaal in ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland (1e etage, Kousteensedijk 7, Middelburg).

Een aantal keer per jaar komen de (student)vrijwilligers van Maatje voor Jou! samen tijdens een intervisiebijeenkomst. Deze bijeenkomsten, die worden geleid door de coördinator, zijn bedoeld voor alle (student)vrijwilligers van Maatje voor Jou! Tijdens een intervisiebijeenkomst worden ervaringen over het ‘maatjesschap’ met elkaar gedeeld en vraagstukken besproken om van elkaar te leren en beter zicht te krijgen in het eigen handelen. Andere (student)vrijwilligers kunnen jou helpen effectiever te worden in het vrijwilligerswerk en andersom.
De vraagstukken die we behandelen komen voort uit concrete situaties die vrijwilligers in de praktijk meemaken.

De intervisiebijeenkomsten zijn verplicht voor alle studentvrijwilligers van het studiejaar 2019-2020. Voor de andere (student)vrijwilligers van Maatje voor Jou! geldt dat je aanwezigheid zeer op prijs wordt gesteld. Bovendien zijn de bijeenkomsten gezellig én vooral heel leerzaam.

Een aantal weken voor de bijeenkomst ontvangen de vrijwilligers van Maatje voor Jou! een uitnodiging van de coördinator. Heb je de uitnodiging gemist of heb je om andere redenen interesse om de bijeenkomst bij te wonen? Neem dan contact met ons op via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. bijeenkomst intervisie Maatje voor Jou!) of bel 0118-553530.

Gegevens

Datum:
juni 17
Tijd:
10:00 - 11:30
Evenement Categorie:

Locatie

ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland
Kousteensedijk 7
Middelburg, Nederland