skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vrijwilligersdag

oktober 4, 14:00 - 17:00

Vrijwilligersdag

Datum: dinsdag 4 oktober 2022
Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur
Locatie: Het Kaslokaal, Noordweg 33A in Oostkapelle

Meld je aan voor de vrijwilligersdag op dinsdag 4 oktober a.s.!

We nodigen jou, als vrijwilliger van Manteling, uit om samen met ons een heerlijke middag door te brengen in de theetuin van Het Kaslokaal in Oostkapelle. In deze voormalige tuinderskas voel je je direct thuis. Als de zon schijnt is het heerlijk toeven in onze sfeervolle tuin en bij minder mooi weer zitten we gezellig binnen.
Samen genieten we deze middag van een heerlijke high tea met ingrediënten die zoveel mogelijk uit de kas, de tuin en de omgeving komen. In het Kaslokaal proef je Zeeland.

Tijdens de high tea worden we vermaakt door Zeeuwse Sien. Wie is Sien? Sien is Sien. Onvervalst Zeeuwse en recht voor zijn raap. Ongeremd zal ze ons deelgenoot maken van haar dagelijkse belevenissen. Of het nu over haar 2 vrijgezelle  broers gaat, haar huishoudentje of over het jaarlijkse busreisje van de bank. “Das gezellig zeg. Leuk dak je ier zie. Kunne me wì is lekker bie proate”.
Met deze smakelijke en vermakelijke middag willen we je bedanken voor je inzet. Want ook het afgelopen jaar heb jij mensen blij gemaakt door vrijwilliger te zijn. Ook nieuwe vrijwilligers nodigen we graag uit voor deze high tea; een mooie gelegenheid om je collega-vrijwilligers te ontmoeten.

Samen een herinnering maken en je welkom voelen, kom je ook? Meld je dan snel aan! Aanmelden kan tot uiterlijk 27 september via info@mantelingwalcheren.nl of via 0118-553530 onder vermelding van je naam en ‘vrijwilligersdag’.

Boeklezing voor vrijwilligers

Een boeklezing door Petra D’Huy over ‘Leven met een bipolaire gevoeligheid’.

Verdiepingstraining Positieve Gezondheid

Een verdiepingstraining voor vrijwilligers op 4 verschillende data.

Introductietraining

Introductietraining voor nieuwe vrijwilligers van Manteling

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
oktober 4
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Het Kaslokaal
Noordweg 33A
Oostkapelle,
+ Google Maps
Back To Top