skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wandeltips voor mantelzorgers

april 15

Wandeltips voor mantelzorgers

Datum en tijd: op een zelf gekozen moment en tijdstip
Startpunt: Wisselend

Wandeltips in plaats van de wandelgroep. Zolang de coronamaatregelen gelden, komt de wandelgroep niet fysiek bij elkaar.

Tot die tijd biedt Manteling -in plaats van de gezamenlijke wandelingen- een wekelijkse wandeltip voor alle deelnemers van de wandelgroep en alle mantelzorgers die daar behoefte aan hebben. Zij kunnen op een moment en een tijdstip dat hen zelf schikt, ergens op Walcheren een wandeling te maken. Alleen, met degene die verzorgd wordt of met iemand uit het eigen netwerk. Want juist nu is het belangrijk om af en toe naar buiten te gaan.

Ben je nog geen lid van de wandelgroep, maar wil je wel de wekelijkse tip ontvangen? Meld je dan aan bij Manteling: 0118-553530 of via info@mantelingwalcheren.nl.

We wensen je veel wandelplezier!

Mantelzorgers ‘aan de bak’

Een bak-workshop voor mantelzorgers.

Digitale ontdekkingstocht

De workshop ‘Digitale ontdekkingstocht’ voor mantelzorgers en vrijwilligers leert je om via het digitale platform TEAMS met elkaar in contact te komen en te blijven.

‘de Huyskamer’, ontmoetingsplek voor mantelzorgers (voorlopig digitaal)

Mantelzorgers ontmoeten elkaar digitaal in ‘De Huyskamer’.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
april 15
Evenement Categorie:
Back To Top