skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop ‘Blije hormonen’

oktober 27, 19:00 - 21:00

$10

Workshop ‘Blije hormonen’

Datum: donderdagavond 27 oktober en vrijdagmiddag 28 oktober
Tijd: van 19.00-21.00 uur
Locatie: Stadsklooster Simpelhuys

Wil je weten wat je zelf kan doen om je hormonen beter in balans te krijgen? Dan is deze workshop iets voor jou!

Er zijn van die dagen dat alles lukt, je bruist van energie, je verzet bergen werk en het zorgen voor je dierbare verloopt soepel. Je bent behulpzaam, geduldig en begripvol.

Helaas zijn er net zoveel dagen dat het niet gaat zoals je dat wil. Je voelt je nog brak als je opstaat, je gedachten zijn steeds ergens anders dat waar jij bent. Je bent lichtgeraakt, maar weet je nog net in te houden (of soms misschien net niet). En je voelt van die pijntjes, niet eens ernstig maar wel voldoende om je energie helemaal op leeg te laten lopen. Dat zijn van die dagen dat je het liefst met een deken over je hoofd in je bed blijft liggen, maar dat doe je niet. Want je hebt de zorg voor die ander, je (huis)werk, de boodschappen. Je staat van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat aan.

Voor vrouwen is het vrij makkelijk om hormonale disbalans te herkennen via de maandelijkse cyclus. Maar wat gebeurt er als je de overgang doormaakt?
En hoe beïnvloeden de menopauze en de overgang het mantelzorgen? Tijdens de workshop Blije hormonen krijg je op een luchtige manier inzicht in de werking van je hormonen en ontdek je hoe je zelf op een natuurlijke laagdrempelige manier je energie weer kan laten stromen en wat je kan doen om van je klachten af te komen. Deze workshop wordt zowel donderdagavond 27 oktober als vrijdagmiddag 28 oktober gegeven.

Aanmelden bij Manteling via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. workshop Blije hormonen + datum) of bel ons via 0118-553530.

Workshop ‘In je element met je talent’

Met deze workshop krijg je Inzicht in je talenten en meer energie

Workshop ‘Gezond slapen’

Kom naar de workshop ‘Beter slapen’ en krijg een betere nachtrust

Cursus ‘Gezond, lekker en snel koken’

Manteling start met een kookcursus voor mantelzorgers. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten in september en oktober.

Op de hoogte blijven?

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
oktober 27
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
$10
Evenement Categorie:

Locatie

Stadsklooster Simpelhuys
Simpelhuisstraat 12
Middelburg,
+ Google Maps
Back To Top