skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop ‘dikke dames schilderen’

juni 24, 13:30 - 16:00

Workshop ‘dikke dames schilderen’

Datum: 24 juni en 30 augustus 2022
Tijd: Van 13.30 tot 16.00 uur
Locatie: Dishoek 18, Koudekerke

 Word jij ook altijd zo vrolijk van die gezellige ‘dikke dames’? Dan hebben we een leuke creatieve activiteit speciaal voor jou!


Tijdens deze workshop wordt je hartelijk ontvangen op een sfeervolle locatie in het centrum van Koudekerke met een lekker kopje koffie of thee en wat lekkers. Daarna ga je aan de slag om onder begeleiding van de creatieve workshopleider een mooi kunstwerk te maken. Je kunt kiezen uit het schilderen van ‘Dikke dames’ of van vrolijke dieren.

Aan het begin van de workshop krijg je uitleg over het gebruik van de materialen en de verf. Daarna ga je aan de slag. Je gaat schilderen met acrylverf op een doek van 30×40 cm.  Je werkt op een voorgetekend doek, dus het tekenen hoef je niet zelf te doen. Na afloop krijg je het schilderij mee naar huis. Als aandenken aan deze onvergetelijke activiteit. 

 

Aanmelden

Wil jij ook ‘dikke dames’ op het doek vereeuwigen? Ben je niet creatief maar vind je dit wel leuk? Geen zorgen, na deze workshop ga je met een mooi en zelf geschilderd doek naar huis!

De workshop wordt gegeven op 24 juni en op 30 augustus. Meld je snel aan bij Manteling voor deze ontspannende, gezellige en inspirerende middag via 0118-553530 of via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. Dikke dames schilderen en de datum van je voorkeur). Aanmelden kan tot uiterlijk twee weken voor aanvang van de workshop.
Na je aanmelding krijg je een formulier om te kiezen uit tien afbeeldingen van dikke dames, dikke heren en enkele dieren.

 

Freerunning voor jonge mantelzorgers!

Ben jij jonge mantelzorger? Doe dan mee met deze Freerunning activiteit!

‘Zorg de Baas’, cursus voor mantelzorgers

Manteling organiseert de cursus ‘Zorg de Baas’ voor mantelzorgers.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
juni 24
Tijd:
13:30 - 16:00

Locatie

Dishoek 18
Dishoek 18
Koudekerke,
+ Google Maps
Back To Top