skip to Main Content
Direct aanmelden als vrijwilliger!
volg ons op:                        

Even voorstellen: Myrthe Stockey

Myrthe Stockey werkt sinds januari bij Manteling.

Myrthe stelt zich voor: “Ik ben Myrthe Stockey en ondersteun sinds januari het mantelzorgteam bij de mantelzorgwaardering en belcontacten met mantelzorgers. Hierdoor heb ik veel telefonisch contact met mantelzorgers. Soms ontstaan er bijzondere gesprekken en zijn mensen blij dat ze hun verhaal kunnen doen. Ik kan mantelzorgers wijzen op wat Manteling voor hen kan betekenen, bijvoorbeeld door een gesprek met één van onze mantelzorgmakelaars, door de inzet van een vrijwilliger of door deelname aan een cursus of activiteit. Ook help ik bij cursussen en activiteiten voor mantelzorgers. Manteling heeft een gezellig team en ik vind het leuk en boeiend om bij Manteling te werken”.

Manteling heeft corona protocol

Nu de corona maatregelen worden versoepeld, starten bij Manteling de maatjescontacten weer voorzichtig op.
Dat doen we op een veilige manier en we volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM. Hoe dat veilig kan, hebben we beschreven in een corona protocol.

> Lees meer

2020 een jaar om te vieren, deel 3

In september 2020 bestaat Manteling 25 jaar. Met krantenkoppen, foto’s en anekdotes belichten we de geschiedenis van Manteling aan de hand van de thema’s ‘Ontstaan en opbouw’, ‘Vrijwilligers’, ‘Communicatie’ en ‘Toekomst’.

> Lees meer

Eerste button ‘Ik ben mantelzorger’ overhandigd

Op 2 juni jl. werd de eerste button ‘Ik ben mantelzorger’ uitgereikt aan John van der Zwaan (74) uit Middelburg. John doet als mantelzorger samen met zijn vrouw Willie (72), die licht dementerend is, regelmatig boodschappen en wordt dan in winkels staande gehouden omdat samen winkelen in tijden van corona niet is toegestaan.

> Lees meer
Back To Top