Direct aanmelden als vrijwilliger!    volg ons op:                      
Verloop Nieuw
Verloop-nieuw

Even voorstellen: Myrthe Stockey

Myrthe Stockey werkt sinds januari bij Manteling.

Myrthe stelt zich voor: “Ik ben Myrthe Stockey en ondersteun sinds januari het mantelzorgteam bij de mantelzorgwaardering en belcontacten met mantelzorgers. Hierdoor heb ik veel telefonisch contact met mantelzorgers. Soms ontstaan er bijzondere gesprekken en zijn mensen blij dat ze hun verhaal kunnen doen. Ik kan mantelzorgers wijzen op wat Manteling voor hen kan betekenen, bijvoorbeeld door een gesprek met één van onze mantelzorgmakelaars, door de inzet van een vrijwilliger of door deelname aan een cursus of activiteit. Ook help ik bij cursussen en activiteiten voor mantelzorgers. Manteling heeft een gezellig team en ik vind het leuk en boeiend om bij Manteling te werken”.