Direct aanmelden als vrijwilliger!    volg ons op:                      
Verloop Nieuw
Verloop-nieuw

Inleiding en welkom

Welkom in het jaarverslag 2018 van Manteling!

2018 was voor Manteling een bewogen jaar. Achteraf lijkt zo’n jaar in een oogwenk voorbij te zijn gegaan. Terugkijkend op alle activiteiten en gebeurtenissen zijn de uren goed besteed. Zo is een project voor jonge mantelzorgers gestart onder de titel ‘Bouw geen muren om je heen’, zetten wij nu ook vrijwilligers in binnen hospice Ter Reede, zijn we gestart met nieuwe vormen voor het werven van vrijwilligers, hebben we een FilmEvent georganiseerd voor mantelzorgers en werden wij de eerste Mantelzorgvriendelijke werkgever van Zeeland.

Van het bestuur
Het is een eer bestuurslid te mogen zijn van Manteling. Als bestuur mogen we meedenken over het beleid voor de komende jaren. Met veel enthousiasme worden samenwerkingen aangegaan, projecten gestart en vooral vrijwilligers begeleid en mantelzorgers gesteund en geholpen. Als bestuur zien we dit op afstand, maar we worden wel aangestoken door het enthousiasme van de medewerkers en vrijwilligers. Afgelopen jaar zijn we als bestuur regelmatig bij elkaar gekomen voor bestuursvergaderingen en hebben we verschillende overleggen gehad met de gemeenten op Walcheren. Maar de leukste bijeenkomst was de middag en avond bij het chocolademuseum op de Vlasmarkt. Hier waren alle vrijwilligers voor uitgenodigd en hebben we weer eens uit eerste hand kunnen horen hoe belangrijk het werk is dat zij doen. Mooi dat wij hier ook een steentje aan mogen bijdragen.
Thea Terlouw

Via onderstaande knop ‘terug naar het jaarverslag’ keert u weer terug naar de overige onderdelen van het Jaarverslag 2018.

Geïnteresseerd in meer? Mooi!

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk dat je heel veel voldoening kan geven? Ga dan naar ons vacatureoverzicht en meld je aan. We nemen dan snel contact met je op.