skip to Main Content

Jonge mantelzorgers

Ben jij jong en heb je zorg voor of om een gezinslid die door een chronische ziekte, een psychische aandoening, beperking of verslaving zorg en aandacht nodig heeft? Dan ben je een jonge mantelzorger. Ook als jonge mantelzorger hoef je er niet alleen voor te staan. Manteling kan op allerlei manieren helpen. Hoe we dat doen? Dat lees je op deze pagina.

Als jonge mantelzorgers krijg je soms heel wat te verduren. Je groeit op met zorgen om een gezinslid en er wordt misschien wel vaak een beroep op je gedaan en dat soms jaren lang. En het kan dat je daardoor zelf in de knel komt. Als je eens ‘stoom wilt afblazen’, bel ons dan gerust. Praten lucht vaak op en wij begrijpen waar je het over hebt.

Op deze pagina kun je in de onderstaande ‘bouwstenen’ alle informatie vinden die er voor jou toe doet. Zoals over ‘Maatje voor Jou!, over activiteiten voor jonge mantelzorgers en over onze campagne ‘Bouw geen muur om je heen’.

Heb je vragen of wil je meer weten over wat Manteling voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via dit formulier. We helpen je graag!

Onze bouwstenen:

Informatie en advies

Maatje Voor Jou! (MVJ!)

Week van de Jonge Mantelzorger 2021

Bouw geen muur om je heen

Informatie en advies

Verhalen van jonge mantelzorgers

Nieuwsbrieven

Vier keer per jaar brengt Manteling een (digitale) nieuwsbrief uit voor mantelzorgers met relevante informatie en activiteiten. Wil je je aanmelden voor deze nieuwsbrief? Vul dan hier je gegevens in of meld je aan via de link onderaan de nieuwsbrief. Je ontvangt de nieuwsbrief dan automatisch in je mailbox. Lees onze nieuwsbrieven voor mantelzorgers hier terug. Op deze pagina vind je ook de nieuwsbrieven voor de vrijwilligers, oude jaarverslagen en andere documenten.

Lees de verhalen van...

“Als maatje kun je iemands leven een beetje mooier maken”
“Ik doe het echt heel graag. Zeker het maatjeswerk, dat verrijkt mijn leven.”
“Je moet goed voor jezelf zorgen. Niet alleen voor de ander.”
“Mijn maatje Lisa is lief en grappig!”

Zorgelozer mantelzorgen?

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe we je kunnen helpen. Soms helpt een gesprek je verder.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Back To Top