skip to Main Content

Jubileum

In oktober 2020 bestond Manteling 25 jaar. We waren van plan om dit samen met onze vrijwilligers en samenwerkende organisaties groots te vieren met een spetterend feest. Helaas zette corona een streep door deze plannen. Om het jubileum toch met zoveel mogelijk mensen te vieren, werden er alternatieve acties op touw gezet. Zo kreeg onze digitale ondertekening het gehele jaar een feestelijk logo, plaatsten we een advertentie om onze samenwerkingspartners te bedanken en werden er plannen bedacht om al onze doelgroepen feestelijk in het zonnetje te zetten.

We maakten een filmpje om onze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. We ontwierpen en bestelden mondkapjes voor onze vrijwilligers, maakten een feestelijke verjaardagskaart met een treffend gedicht van de Middelburgse staddichter Raymond van de Ven en stuurden deze samen met een feestelijke taartbon aan de vrijwilligers en hulpvragers. De bon konden zij inwisselen voor een heerlijke taart bij één van de deelnemende bakkers. Ook mantelzorgers ontvingen een kaart met gedicht én een taartbon in het kader van de ‘Dag van de Mantelzorg’. En jonge mantelzorgers kregen een bioscoopbon en mochten samen met hun dierbaren deelnemen aan een professionele fotoshoot. Alle acties werden hoog gewaardeerd, getuige de vele positieve reacties en felicitaties die wij mochten ontvangen.

‘Ik ontving een geinig mondkapje en ook nog een kaart ter gelegenheid van 25 jaar Manteling, met een taartbon! Heel veel DANK!
Gefeliciteerd met dit jubileum en nog heel veel goede jaren toegewenst.’
‘Wat een leuke verrassing vond ik net in mijn brievenbus, een gratis taart omdat jullie 25 jaar bestaan! Dank jullie wel! En van harte met dit jubileum! Jullie doen zulk belangrijk werk, ik hoop dat jullie nog heel lang door gaan! Dankzij mijn maatje voel ik me echt minder eenzaam en alleen!’
‘Van harte gefeliciteerd met jullie zilveren jubileum! Wat een leuke spontane nieuwsbrief kreeg ik binnen. Jullie aandeel in woord en beeld komt hierin spontaan en blij over, super! Zo’n goede aanbeveling om nog meer vrijwilligers te vinden!’

 

 

 

Geïnteresseerd in meer? Mooi!

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk dat je heel veel voldoening kan geven? Ga dan naar ons vacatureoverzicht en meld je aan. We nemen dan snel contact met je op.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Back To Top