skip to Main Content
Direct aanmelden als vrijwilliger!
volg ons op:                        

Koken in het hospice, iets voor jou?

We zoeken vrijwilligers die één tot twee keer in de maand voor de bewoners in het hospice in Middelburg willen koken. Het gaat erom voor onze bewoners een eenvoudige doch smakelijke maaltijd te bereiden in een huiselijke sfeer.

In het Sint Jans hospice de Casembroot in Middelburg bieden verpleegkundigen van Zorgstroom samen met vrijwilligers van Manteling zorg aan mensen in hun laatste levensfase. Er is oog voor alle betrokkenen: bewoners, hun naasten en zorgverleners. Wij richten ons op een goede samenwerking van  verpleegkundigen en vrijwilligers en we werken met elkaar vanuit de eigen expertise.

In het vrijwillige kookteam hebben we ruimte voor nieuwe vrijwilligers die eens in de 2 tot 4 weken (op de maandag, woensdag donderdag of de vrijdag) voor de bewoners in het hospice willen koken. De kookdienst begint om 16.00 uur en eindigt rond 19.00 uur. De kookvrijwilliger inventariseert wensen, doet de boodschappen en kookt voor de bewoners en incidenteel een eventueel aanwezige gast of familielid.

Wij vragen:
Naast affiniteit met de doelgroep lekker kunnend koken en/of bakken. Het rustig kunnen werken in een soms dynamische omgeving. Het kunnen afstemmen en overleggen met professionals en vrijwilligers. Het kunnen omgaan met kwetsbare mensen, met soms het verdriet van naasten.

Ben je voor minimaal een jaar een maandag-, woensdag-, donderdag- en/of vrijdagavond eens in de 2 tot 4 weken beschikbaar? En ben je flexibel beschikbaar, d.w.z. op minimaal twee van deze dagen? Reageer dan op deze vacature!

Wij bieden:
Het vrijwilligerswerk is afwisselend en uitdagend. Je ontmoet nieuwe mensen en doet ervaring op. Je ontvangt begeleiding en scholing van professionele coördinatoren. Vrijwilligers ontvangen een reiskostenvergoeding voor het vervoer naar het hospice. Ook zijn zij verzekerd tijdens hun werkzaamheden voor Manteling.

Heb je interesse?
Dan kun je direct reageren op deze vacature door contact op te nemen met Manteling via 0118-553530 of een e-mail te sturen naar info@mantelingwalcheren.nl. Je kunt je ook aanmelden via het contactformulier. Wij sturen je dan informatie op en nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek.

Enthousiast geworden? Mooi!

Spreekt een vacature je aan en voel je ervoor om vrijwilliger te worden bij Manteling? Meld je dan aan via de button en vul je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Back To Top