skip to Main Content
Direct aanmelden als vrijwilliger!
volg ons op:                        

Maatje Voor Jou! (MVJ!)

Als jonge mantelzorger heb je soms veel zorgen om een gezinslid en het kan dat er binnen het gezin vaak een beroep op je wordt gedaan. Dat kan zwaar of belastend zijn. Zorgen die je niet altijd wilt of kunt delen met je ouders, een ander gezinslid of met je vrienden.  Om te voorkomen dat je daardoor zelf in de knel komt, is het goed om eens ‘stoom af te blazen’. Een maatje kan daar soms bij helpen.

Sinds 2016 zet Manteling vrijwillige maatjes in bij jonge mantelzorgers, voor het bieden van gezelschap, afleiding en een luisterend oor. Maar ook voor ondersteuning bij praktische zaken en het samen ondernemen van activiteiten zoals koken, bakken, een spelletje spelen, een film kijken enzovoort.
Maatje voor Jou! is er ook voor kinderen en jongeren die zelf een lichamelijke beperking, chronische ziekte of een psychische kwetsbaarheid hebben. Met een maatje kan een kind of jongere met een zorgbehoefte de eigen leefwereld vergroten en afleiding en gezelschap krijgen.

Interesse in Maatje voor Jou?

Om samen activiteiten mee te ondernemen of je zorgen mee te delen, kun je je aanmelden voor een Maatje voor Jou!

Wil je weten hoe een maatjescontact verloopt bij Maatje voor Jou? Bekijk dan hier de vlog van de maatjes Joelle en Mai-Li.

Ben je geïnteresseerd in andere activiteiten of cursussen voor mantelzorgers? Een actueel overzicht van cursussen, activiteiten en andere bijeenkomsten, vind je hier.
Heb je vragen of wil je meer weten over wat Manteling voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via dit formulier! We helpen je graag.

Back To Top