skip to Main Content

Mantelzorgwaardering aanvragen

Woon je op Walcheren en krijg je door ziekte, psychische- of lichamelijke beperking hulp van één of meer mantelzorgers? Dan kun je van 1 februari t/m 30 april de mantelzorgwaardering aanvragen. Mantelzorgers zijn mensen uit je netwerk, zoals familie, buren of vrienden die onbetaald voor je zorgen. Ook als je in een zorginstelling woont, kun je de waardering aanvragen. De hulpvrager kan de mantelzorgwaardering 1x aanvragen en zelf verdelen onder zijn/haar mantelzorgers.

Alle gegevens, die hieronder worden gevraagd, worden na de actieperiode in juni 2022 vernietigd.

Aanvraagformulier

  Gegevens hulpvrager

  Gegevens mantelzorger

  Bij vragen of onduidelijkheden nemen wij telefonisch contact met je op.

  De mantelzorger ontvangt in mei 2022 een brief per mail of post. Hierin vragen we toestemming of we de gegevens van de mantelzorger mogen opslaan zodat we hem/haar op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten.

  De hulpvrager ontvangt na vier weken per post een brief of de aanvraag toegekend wordt. Heeft u na vier weken geen bericht ontvangen, bel dan naar Manteling.

  Op de hoogte blijven?

  Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

  Manteling
  Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

  Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
  Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

  Back To Top