skip to Main Content

“Waar een kleine organisatie groot in kan zijn”

“Nu ik anderhalf jaar bij Manteling werk, overzie ik pas de volle breedte van de activiteiten die we ondernemen. Van de werving en begeleiding van vrijwilligers, de intakegesprekken bij hulpvragers door onze vrijwillig coördinatoren en het koppelen van maatjes tot aan het scala aan ondersteuningsmogelijkheden voor mantelzorgers. Dit kan alleen doordat Manteling bestaat uit een team van enthousiaste, gepassioneerde en zeer bekwame medewerkers, op hun beurt bijgestaan door de vele fantastische vrijwilligers die Manteling inzet.

Wat Manteling bijzonder maakt, is de zorg waarmee we met mensen omgaan. Dat geldt voor onze vrijwilligers, voor de hulpvragers, voor de mantelzorgers en ook voor elkaar. En voor mij als directeur ligt er de mooie taak om te zorgen dat de coördinatoren en de vrijwilligers het werk kunnen doen waar het om gaat: ‘er zijn’ voor elkaar.”

“Waar een kleine organisatie groot in kan zijn”
directeur
Iets kunnen betekenen voor een ander geeft zóveel voldoening!
“Een thuis-werkdag van Petra”
“En opeens zaten we allemaal thuis”
“Mantelzorgers kunnen bij ons langskomen met hun vragen”

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Back To Top