skip to Main Content

Meedoen met MONUMENT activiteiten

MONUMENT is een Europees project met als belangrijkste doel de veerkracht en draagkracht van mantelzorgers versterken zodat zij langer in staat zijn om mensen met dementie thuis te ondersteunen. Zo wordt opname in een verpleeghuis voorkomen of uitgesteld. Om mantelzorgers te helpen bij hun taak, worden er trainingen en activiteiten aangeboden. Manteling is gevraagd om die trainingen en activiteiten te organiseren.

WVO Zorg en de HZ zijn de Nederlandse partners van het MONUMENT project. Samen met het Odensehuis Walcheren en de partners uit België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk wordt er gewerkt aan het oprichten van Odensehuizen in alle andere partnerregio’s. Vanuit die Odensehuizen worden mantelzorgers ondersteund met activiteiten, trainingen en ondersteunende technologie.

Mantelzorgers kunnen gratis meedoen aan de trainingen en activiteiten die vanuit MONUMENT worden aangeboden. U herkent de trainingen en activiteiten aan deze logo’s.

Meedoen met MONUMENT activiteiten
Meedoen met MONUMENT activiteiten
Lees verder
Twintig jaar mantelzorgondersteuning
Conny verlaat Manteling
Lees verder
Dit vinden jullie ervan
Lees hier de uitkomsten van de enquête van Manteling.
Lees verder

Lees ook...

Spreekuur Manteling in Infoplaza in de ZB

Inloopspreekuur Manteling op Infoplaza

Meer bekendheid voor jonge mantelzorgers

Strategische Alliantie Jonge Mantelzorg

Gezocht: Programmaleider Innovatie (20 uur)

Wij zoeken een nieuwe collega!

Hoe vol is jouw bordje?

Inzicht met Bordjevol

Bekijk hier meer nieuwsberichten

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Back To Top