skip to Main Content

Publiciteit (PR)

De voorbereidingen die we in 2019 samen met ontwerpstudio Lifedesign maakten voor het ontwerpen van een nieuwe huisstijl, kreeg in 2020 zijn beslag. Er kwam een nieuwe brochure en de huisstijl werd doorgevoerd in de nieuwsbrieven en op de website. Daarbij werd ook de bewegwijzering op de website verder geoptimaliseerd.

Juist omdat we door het thuis werken ‘op afstand’ kwamen te zitten van onze doelgroepen en samenwerkingspartners, besteedden we veel aandacht aan de communicatie. Zo probeerden we de mensen een hart onder de riem te steken met berichten op sociale media, kwamen we met ideeën om toch contact met elkaar te houden en stuurden we bemoedigende kaartjes. Initiatieven die zeer werden gewaardeerd.

In 2020 plaatsten we advertenties, Facebook berichten en berichten op LinkedIn, plaatsten we persberichten, werden wij of onze vrijwilligers geïnterviewd voor krant, glossy, radio of JenzTV, bestelden we gadgets (zoals een mondkapje) als promotie-materiaal, plaatsten we een filmpje op ons Youtube kanaal, namen we deel aan een digitale vrijwilligersmarkt en startten we een Instagram account.

Een bijzondere actie die ons veel (en ook landelijk) publiciteit opleverde, was het ontwerpen van buttons voor mantelzorgers, een button die mantelzorgers in de gelegenheid stelde om samen met hun verzorgde een winkel in te mogen. Als snel kreeg de button de status van legitimatiebewijs voor mantelzorgers.

Geïnteresseerd in meer? Mooi!

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk dat je heel veel voldoening kan geven? Ga dan naar ons vacatureoverzicht en meld je aan. We nemen dan snel contact met je op.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Back To Top