skip to Main Content

Terugblik vrijwilligersuitje ‘Chocolade Experience’

Veertig verschillende soorten chocolade om te proeven en te vergelijken, een ‘les’ in het maken van bonbons en proeven en beleven van in chocolade gedoopt fruit, groente, vis of vlees. Tijdens het vrijwilligersuitje stond alles in het teken van chocolade.

Er was meer dan genoeg chocolade om de magen van aanwezige vrijwilligers mee te vullen. We hebben met verbazing gekeken naar het ambachtelijke handwerk; een bonbon smaakt vanaf nu nooit meer hetzelfde. We konden smullen van ‘Limburgs zuurvlees’ met een vleugje chocolade, een garnalen kroket met chocolade en een verrukkelijk chocolade toetje.  Alles werd verzorgd door de vrijwilligers van Chocolate Lovers. De volledige opbrengsten worden besteed aan verwenmomenten voor zieke kinderen en mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
En daar ligt de overeenkomst met het werk van onze vrijwilligers. Ook jullie proberen je maatje mooie momenten te bezorgen met je bezoek. Iets om naar uit te kijken voor je maatje. Jullie zijn goud waard voor je maatje en voor Manteling. Bedankt voor jullie inzet in het afgelopen jaar en leuk dat jullie op het chocolade feestje waren!

Enkele reacties:

Het was een geweldige middag, goed georganiseerd, informatief en vooral erg lekker! Hartelijk dank!.”

“Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor de leuke middag gisteren. Ik heb genoten, heerlijk gegeten en weer gezellig met andere vrijwilligers kunnen bijkletsen.”

“Nogmaals dank, was erg lekker en gezellig!”

“Graag wil ik jullie bedanken voor de vrijwilligersmiddag. Het was een leuke bijeenkomst om veel mensen te kunnen spreken en ook superleuke informatie op een goede manier gebracht. Bovendien zoals altijd bij jullie alles weer perfect georganiseerd.”

Formulier avondklok
Download hier het formulier 'Eigen verklaring avondklok'.
Lees verder
Manteling heeft corona protocol
Nu de corona maatregelen zijn aangescherpt, worden bij Manteling de maatjescontacten aan strengere regels gebonden.
Lees verder
Een mooie herinnering
een fotoshoot met jonge mantelzorgers
Lees verder
2020, een bewogen jaar
2020, een jaar waarin alles anders liep dan we hadden bedacht van tevoren.
Lees verder

Lees ook...

Vrijwillig Coördinator VPTZ-thuis, iets voor jou?

Ben je zelfstandig, kun je goed luisteren, heb je goede communicatieve vaardigheden, weet je op een respectvolle manier door te vragen en heb je affiniteit met mensen in de laatste levensfase? Dan is dit vrijwilligerswerk misschien wel iets voor jou!

Formulier avondklok

Download hier het formulier ‘Eigen verklaring avondklok’.

Manteling heeft corona protocol

Nu de corona maatregelen zijn aangescherpt, worden bij Manteling de maatjescontacten aan strengere regels gebonden.

Een mooie herinnering

een fotoshoot met jonge mantelzorgers

Bekijk hier meer nieuwsberichten

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Back To Top