skip to Main Content
Direct aanmelden als vrijwilliger!
volg ons op:                        

Terugblik vrijwilligersuitje ‘Chocolade Experience’

Veertig verschillende soorten chocolade om te proeven en te vergelijken, een ‘les’ in het maken van bonbons en proeven en beleven van in chocolade gedoopt fruit, groente, vis of vlees. Tijdens het vrijwilligersuitje stond alles in het teken van chocolade.

Er was meer dan genoeg chocolade om de magen van aanwezige vrijwilligers mee te vullen. We hebben met verbazing gekeken naar het ambachtelijke handwerk; een bonbon smaakt vanaf nu nooit meer hetzelfde. We konden smullen van ‘Limburgs zuurvlees’ met een vleugje chocolade, een garnalen kroket met chocolade en een verrukkelijk chocolade toetje.  Alles werd verzorgd door de vrijwilligers van Chocolate Lovers. De volledige opbrengsten worden besteed aan verwenmomenten voor zieke kinderen en mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
En daar ligt de overeenkomst met het werk van onze vrijwilligers. Ook jullie proberen je maatje mooie momenten te bezorgen met je bezoek. Iets om naar uit te kijken voor je maatje. Jullie zijn goud waard voor je maatje en voor Manteling. Bedankt voor jullie inzet in het afgelopen jaar en leuk dat jullie op het chocolade feestje waren!

Enkele reacties:

Het was een geweldige middag, goed georganiseerd, informatief en vooral erg lekker! Hartelijk dank!.”

“Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor de leuke middag gisteren. Ik heb genoten, heerlijk gegeten en weer gezellig met andere vrijwilligers kunnen bijkletsen.”

“Nogmaals dank, was erg lekker en gezellig!”

“Graag wil ik jullie bedanken voor de vrijwilligersmiddag. Het was een leuke bijeenkomst om veel mensen te kunnen spreken en ook superleuke informatie op een goede manier gebracht. Bovendien zoals altijd bij jullie alles weer perfect georganiseerd.”

Griepprik voor mantelzorgers

Nu de corona maatregelen worden versoepeld, starten bij Manteling de maatjescontacten weer voorzichtig op.
Dat doen we op een veilige manier en we volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM. Hoe dat veilig kan, hebben we beschreven in een corona protocol.

> Lees meer

Manteling heeft corona protocol

Nu de corona maatregelen worden versoepeld, starten bij Manteling de maatjescontacten weer voorzichtig op.
Dat doen we op een veilige manier en we volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM. Hoe dat veilig kan, hebben we beschreven in een corona protocol.

> Lees meer

2020 een jaar om te vieren, deel 3

In september 2020 bestaat Manteling 25 jaar. Met krantenkoppen, foto’s en anekdotes belichten we de geschiedenis van Manteling aan de hand van de thema’s ‘Ontstaan en opbouw’, ‘Vrijwilligers’, ‘Communicatie’ en ‘Toekomst’.

> Lees meer

Eerste button ‘Ik ben mantelzorger’ overhandigd

Op 2 juni jl. werd de eerste button ‘Ik ben mantelzorger’ uitgereikt aan John van der Zwaan (74) uit Middelburg. John doet als mantelzorger samen met zijn vrouw Willie (72), die licht dementerend is, regelmatig boodschappen en wordt dan in winkels staande gehouden omdat samen winkelen in tijden van corona niet is toegestaan.

> Lees meer
Back To Top