skip to Main Content

Terugblik Dag van de Mantelzorg 2018

Op zaterdag 10 november liepen ruim 385 mantelzorgers over de rode loper van CineCity Vlissingen. Ze bezochten het door Manteling georganiseerde Mantelzorg FilmEvent, een activiteit speciaal voor mantelzorgers en een introducee. Moeders en dochters, echtparen, vriendinnen, buren; veel mantelzorgers namen iemand mee. Na afloop van drie verschillende films konden de aanwezigen napraten onder het genot van een drankje en een hapje. Ook werd de campagne voor jonge mantelzorgers gestart met als titel ‘Bouw geen muur om je heen’. Wethouder Verhage van de gemeente Vlissingen benadrukte in haar speech dat geen muur om je heen bouwen eigenlijk voor alle mantelzorgers geldt. ‘Wees open over je situatie zodat je ook door anderen geholpen kan worden’, was haar boodschap. De waardering voor deze middag was groot gezien de blije gezichten en de warme reacties van de bezoekers.

Manteling wil nadrukkelijk de sponsors Rabobank, Roompot en Cinecity hartelijk bedanken en ook de vrijwilligers die deze middag mogelijk gemaakt hebben door of bij mantelzorgers thuis de zorg over te nemen of bij CineCity de hand- en spandiensten te verrichtten om de middag goed te laten verlopen. Allemaal hartelijk dank! En mantelzorgers: bedankt dat jullie er waren en voor de zorg die jullie geven aan anderen. Zonder jullie zou de wereld er minder mooi uitzien! 

De goodiebag die Manteling uitdeelde, bevatte onder andere een waardebon voor Sauna en Wellness de Parel in Domburg, deze is geldig tot 31 maart 2019. Heb je hier belangstelling voor? Bel 0118-553530 of mail naar info@mantelingwalcheren.nl.

Ook zijn er nog diverse zwarte paraplu’s blijven liggen. Bent u sinds die middag uw paraplu kwijt? Haal hem op bij Manteling.

Jaarverslag 2021 van Manteling nu online!
Neem kennis van het jaarverslag van Manteling 2021
Lees verder
Meedoen met MONUMENT activiteiten
Meedoen met MONUMENT activiteiten
Lees verder
Twintig jaar mantelzorgondersteuning
Conny verlaat Manteling
Lees verder

Lees ook...

Jaarverslag 2021 van Manteling nu online!

Neem kennis van het jaarverslag van Manteling 2021

Spreekuur Manteling in Infoplaza in de ZB

Inloopspreekuur Manteling op Infoplaza

Meer bekendheid voor jonge mantelzorgers

Strategische Alliantie Jonge Mantelzorg

Hoe vol is jouw bordje?

Inzicht met Bordjevol

Bekijk hier meer nieuwsberichten

Op de hoogte blijven?

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Back To Top