skip to Main Content
Direct aanmelden als vrijwilliger!
volg ons op:                        

"We zijn erg blij met de match die Manteling heeft gemaakt"

Niki en Anouk zijn via Manteling maatjes geworden. Niki vertelt haar verhaal.

“Omdat de begeleiders vanuit de woontraining mij niet wekelijks kunnen helpen met koken, stelden zij voor om contact met Manteling op te nemen en te vragen of zij een kookmaatje voor mij hadden. Ik had al een keer eerder hulp gehad van Manteling, dus dit vond ik een goede oplossing.

Iedere vrijdagmiddag komt Anouk naar mij toe om te gaan koken. Soms moeten er nog boodschappen gedaan worden en dan doen we dat samen. Dan gaan we aan de slag in de keuken en koken we verschillende dingen als nasi en lasagne. Tijdens het koken kletsen we over van alles en nog wat. Wat dat betreft is het leuk dat Anouk en ik van dezelfde leeftijd zijn. Naast het koken doen we eigenlijk niets. En dat is ook wel prima zo, want ik mis niets aan ons contact.

Met Anouk kan ik lekker kletsen en dat vind ik erg gezellig. Ook hebben we tijdens het koken veel lol. Verder is koken mijn passie en zonder Anouk zou ik minder vaak iets lekkers op tafel kunnen zetten. Dat vind ik erg belangrijk, want nu kan ik wat vaker vrienden uitnodigen om bij mij te komen eten. Dat zijn anders toch dingen die je moet missen. Ik vind het daarom erg fijn dat Anouk samen met mij komt koken.”

“Dankzij de hulp van vrijwilligers kan ik eindelijk wat vaker de deur uit”
hulpvrager en vrijwilliger: Maatjes
Mooie momenten in coronatijd
Inzet tijdens corona
“Inspelen op wat er komt, dat maakt het werk uitdagend. Daar hou ik van.”
“Ik wil iets betekenen voor mensen in de laatste levensfase”
Back To Top