Direct aanmelden als vrijwilliger!    volg ons op:                      
Verloop Nieuw
Verloop-nieuw

Vriendenkring of Koffietijd, iets voor jou?

Manteling zoekt vrijwilligers die een Vriendenkring of een groepje ‘Koffietijd’ willen begeleiden. Een Vriendenkring bestaat uit een groep deelnemers en een vrijwilliger die bijeenkomen om gezamenlijk activiteiten te ondernemen. Door middel van een Vriendenkring wordt aan hulpvragers gezelligheid in groepsverband aangeboden onder leiding van een vrijwilliger. ‘Koffietijd’ is zo’n groepsgerichte activiteit en bestaat uit een groepje (3 tot 5) deelnemers en een vrijwilliger die bij iemand thuis samenkomen voor een wekelijkse of tweewekelijkse koffieochtend.

Wil jij meer hulpvragers tegelijk gezelligheid aanbieden? Tijdens een koffieochtend of andere gezamenlijke activiteit bied je ondersteuning bij het leggen van de onderlinge contacten en begeleid je de gesprekken. Ook houd je de continuïteit van de afspraken in de gaten.

Ben jij:
– open, integer en betrouwbaar,
– minimaal 1 dagdeel per 2 weken beschikbaar,
– bereid om getraind en begeleid te worden door Manteling
– en heb je affiniteit met onze hulpvragers?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via info@mantelingwalcheren.nl en vraag naar Marleen of Annelies. Bellen kan ook: 0118 553530. Wij nemen dan snel contact met je op, sturen je aanvullende informatie en nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek.

Wij bieden je:
Afwisselend en uitdagend vrijwilligerswerk. Je ontmoet nieuwe mensen en doet ervaring op. Door een glimlach op het gezicht van de ander of een bedankje voor de gezellige middag krijg je het gevoel dat je echt nodig bent. Dat is wat dit vrijwilligerswerk zo bijzonder maakt.
Je wordt begeleid door en ontvangt scholing van professionele coördinatoren. Voor aanvang van het vrijwilligerswerk wordt er een samenwerkingsovereenkomst getekend. Vrijwilligers ontvangen een reiskostenvergoeding en zijn verzekerd tijdens hun werkzaamheden voor Manteling.

Enthousiast geworden? Mooi!

Spreekt een vacature je aan en voel je ervoor om vrijwilliger te worden bij Manteling? Meld je dan aan via de button en vul je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.