skip to Main Content
Direct aanmelden als vrijwilliger!
volg ons op:                        

Vrijwillig redacteuren m/v gezocht!

Voor de nieuwe rubriek ‘de Manteling Mailbox’ zoeken we vrijwillig redacteuren m/v.

Voor de website en de nieuwsbrief zijn we voortdurend op zoek naar verhalen van vrijwilligers en maatjes, die laten zien waarom het maatjescontact zo leuk en/of waardevol is. Verhalen waardoor  buitenstaanders die nog geen vrijwilliger zijn, gaan denken; ‘Dat vrijwilligerswerk  is misschien wat voor mij!’ En ook voor vrijwilligers van Manteling is het leuk een verhaal te lezen waarin ze het contact met hun eigen maatje herkennen of tips opdoen die ze weer kunnen gebruiken. Als je een foto stuurt met beschrijving, vraag dan wel altijd toestemming van je maatje. Je kunt natuurlijk ook een foto maken waarin je maatje niet in beeld is of op de rug gezien. Vind je het lastig je verhaal op papier  te zetten? Geen probleem! Bel Manteling, en de redactie zet jouw verhaal op papier. Foto’s en verhalen kun je sturen naar info@mantelingwalcheren.nl of per post. Graag erbij vermelden: Manteling Mailbox, je naam en voor welke doelgroep je vrijwilligerswerk doet.

Word jij één van onze vrijwillig redacteuren m/v?  Dat zou fantastisch zijn! Zo maken we samen zichtbaar waar we voor staan: kwetsbare mensen een plezierig en waardevol contact bieden. Lees hier de bijdrage van vrijwillig redacteur Kees.

De kleine lettertjes:

  • De redactie van de nieuwsbrief behoudt zich het recht voor een stuk in te korten of niet te plaatsen.
  • Vanwege de privacy kan de redactie een gefingeerde naam hanteren voor je maatje.
  • Vind je het zelf niet leuk als je volledige naam onder het stukje staat? Dan kun je dat bij het stukje aangeven en hanteren we initialen.
  • Een foto aanleveren mag natuurlijk ook, vraag dan wel eerst toestemming van je maatje of hij/zij zichtbaar in beeld wil.

Lees ook...

Manteling heeft corona protocol
Nu de corona maatregelen worden versoepeld, starten bij Manteling de maatjescontacten weer voorzichtig op. Dat doen we op een veilige manier en we volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM. Hoe dat veilig kan, hebben we beschreven in een corona protocol.
Lees verder
2020 een jaar om te vieren, deel 3
In september 2020 bestaat Manteling 25 jaar. Met krantenkoppen, foto’s en anekdotes belichten we de geschiedenis van Manteling aan de hand van de thema’s ‘Ontstaan en opbouw’, ‘Vrijwilligers’, ‘Communicatie’ en ‘Toekomst’.
Lees verder
Eerste button ‘Ik ben mantelzorger’ overhandigd
Op 2 juni jl. werd de eerste button 'Ik ben mantelzorger' uitgereikt aan John van der Zwaan (74) uit Middelburg. John doet als mantelzorger samen met zijn vrouw Willie (72), die licht dementerend is, regelmatig boodschappen en wordt dan in winkels staande gehouden omdat samen winkelen in tijden van corona niet is toegestaan.
Lees verder
Bekijk hier meer nieuwsberichten

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook en LinkedIn

Manteling
telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Back To Top