skip to Main Content

Vrijwilliger Begeleiding en Boodschappendienst (B&B)

Doe jij graag iets voor een ander en ben je met enige regelmaat op incidentele basis beschikbaar? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken voor de Begeleiding en Boodschappendienst!

Manteling is op zoek naar vrijwilligers die op praktische wijze hulp willen bieden aan mensen. Dit kan variëren van het halen van een boodschap tot het vervoeren en begeleiden naar het ziekenhuis. Afhankelijk van de hulpvraag kun je op verschillende manieren (incidenteel) hulp bieden.

Voor deze functie is het van belang dat u over goede sociale vaardigheden beschikt, van afwisseling houdt en het leuk vindt om bij variabele hulpvragen te helpen.
Vrijwilligers ontvangen een reiskostenvergoeding voor het vervoer naar de hulpvrager. Ook zijn zij verzekerd tijdens hun werkzaamheden voor Manteling. Ook vrijwilligers van de B&B ontvangen begeleiding en scholing van professionele coördinatoren.

Interesse in dit vrijwilligerswerk? Neem dan contact met ons op.

Enthousiast geworden? Mooi!

Spreekt een vacature je aan en voel je ervoor om vrijwilliger te worden bij Manteling? Meld je dan aan via de button en vul je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Back To Top