skip to Main Content
Direct aanmelden als vrijwilliger!
volg ons op:                        

Vrijwilliger in Hospice Ter Reede

Wil jij als zorgvrijwilliger en als gastvrouw of gastheer worden ingezet in het Hospice Ter Reede in Vlissingen?

In het Hospice Ter Reede bieden we zorg aan mensen in hun laatste levensfase. Er is oog voor alle betrokkenen: voor de cliënten, hun naasten en voor de zorgverleners. Wij richten ons op een goede samenwerking met het verpleegkundige team; vrijwilligers werken met hen samen, zij-aan-zij en ieder vanuit de eigen expertise. Vrijwilligers geven aandacht en besteden extra tijd en zorg aan de cliënten en aan hun mantelzorgers. Vrijwilligers bieden soms ook ondersteunende zorg (samen met de verpleegkundige of verzorgende) aan het bed.

De vrijwilligers in het hospice bieden zorg op alle dagen van de week, dus ook in de weekenden en op feestdagen. Zij werken in 2 diensten volgens een rooster. Er is een ochtenddienst (9.00 tot 13.00 uur) en een avonddienst (16.00 tot 20.00 uur).

Ben jij betrokken, sociaal, zorgzaam, betrouwbaar en integer? Kun je goed luisteren en omgaan met verdriet en pijn van de cliënten en hun naasten? Ben je beschikbaar voor minimaal 1 dagdeel per week en voor minimaal een jaar? Dan ben je van harte welkom om te reageren op deze vacature! Via het contactformulier, via info@mantelingwalcheren.nl of bel 0118-553530.

Enthousiast geworden? Mooi!

Spreekt een vacature je aan en voel je ervoor om vrijwilliger te worden bij Manteling? Meld je dan aan via de button en vul je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Back To Top