skip to Main Content
Direct aanmelden als vrijwilliger!
volg ons op:                        

Vrijwilliger in St. Jans Hospice de Casembroot

Wil jij als zorgvrijwilliger en/of als gastvrouw of gastheer worden ingezet in het Hospice St. Jans de Casembroot te Middelburg? In het hospice bieden we zorg aan mensen in hun laatste levensfase. Er is oog voor alle betrokkenen: voor de bewoners, hun naasten en voor de zorgverleners. De vrijwilligers werken intensief samen met de verpleegkundigen, zij-aan-zij en ieder vanuit de eigen expertise. Vrijwilligers geven aandacht en besteden tijd en zorg aan de bewoners en aan hun mantelzorgers. Zij bieden ook ondersteunende zorg (samen met de verpleegkundige) aan het bed.

De vrijwilligers in het hospice bieden zorg op alle dagen van de week, dus ook in de weekenden en op feestdagen. Zij werken van 8.30 uur tot 21.00 uur volgens een rooster. Een dienst duurt 4 tot 4,5 uur; er is een ochtenddienst, een middagdienst en een avonddienst. ’s Nachts worden geen vrijwilligers ingezet.

Ben je betrokken, sociaal, zorgzaam, betrouwbaar en integer? Kun je goed luisteren en omgaan met verdriet en pijn van de bewoners en hun naasten? Ben je beschikbaar voor ongeveer 2 dagdelen per week en voor minimaal een jaar?

Reageer dan op deze vacature! Via het contactformulier, via info@mantelingwalcheren.nl of bel 0118-553530.

Enthousiast geworden? Mooi!

Spreekt een vacature je aan en voel je ervoor om vrijwilliger te worden bij Manteling? Meld je dan aan via de button en vul je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

Back To Top