Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomer Avond Wandelgroep voor mantelzorgers

september 3, 19:00 - 21:00

Verloop Nieuw
Verloop-nieuw

Zomer Avond Wandelgroep voor mantelzorgers

Data: 3 september
Tijd: 19.00 uur - 21.00 uur
Startpunt: Wisselend

Naast de succesvolle wandelgroep op de donderdagmiddag is er in de zomermaanden ook een avond-wandelgroep speciaal voor mantelzorgers. Hou je van wandelen met anderen en heb je overdag geen tijd? Sluit je dan aan bij de avondwandelgroep! Bij deze avond-wandelgroep staan centraal: gezelligheid, het spelenderwijs conditie opbouwen en mooie (wandel) plekjes op Walcheren ontdekken. Tijdens drie verschillende wandelingen in de Gemeente Vlissingen, zie je Vlissingen van een andere kant. Al lopend bouw je je conditie op en heb je contact met andere mantelzorgers. Na afloop van de wandeling drinken we nog een kopje koffie of thee.
Kun je degene die je verzorgd niet alleen achterlaten? Bel dan zo spoedig mogelijk naar Manteling. Wij zoeken dan een vrijwilliger, zodat jij met een gerust hart kunt wandelen.

Data en tijden: dinsdagavond  3 september, van 19.00 tot 21.00 uur.
De startplaatsen van de wandelingen worden later bepaald.

Aanmelden: bij Manteling via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. Zomer Avond Wandeling) of 0118-553530. We houden je dan  op de hoogte van de startplaats van elke wandeling. Vergeet niet je adres- en contactgegevens door te geven en te noemen voor wie je zorgt.

Gegevens

Datum:
september 3
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie: