skip to Main Content

Activiteitenoverzicht

Wanneer je je wilt inzetten voor anderen, beschik je al over bijzondere kwaliteiten. Manteling helpt je graag om te zorgen dat je wát je doet nog beter, professioneler en makkelijker kunt doen. Hier tonen we alle activiteiten voor mantelzorgers waarmee we je graag ondersteunen.

Uit de toename van de coronacijfers blijkt dat het virus nog niet verslagen is. In het besef dat we nog steeds met risico’s te maken hebben, blijven we de huidige richtlijnen van de overheid zorgvuldig volgen. Dat houdt in dat voorlopig de volgende beschermende maatregelen gelden: je bent welkom als je geen klachten hebt, binnen de publieke ruimten van de bibliotheek is het dragen van een mondkapje verplicht, bij deelname aan activiteiten houden we 1,5 meter afstand en bij aanvang van de bijeenkomst ontsmetten we onze handen. Tevens is het verplicht om je van tevoren aan te melden. Heb je vragen hierover? Neem dan contact op met Manteling.

05apr 22

Tilvaardigheidstraining

Als je de zorg hebt voor een partner, kind, vriend(in) of familielid, die bedlegerig is of gehandicapt, kan dat fysiek belastend zijn. Daarom organiseert Manteling een tilvaardigheidstraining. In de training…

lees meer
12apr 22

Ziekenverzorging aan bed

Manteling organiseert samen met een wijkverpleegkundige van Zorgstroom de training 'Ziekenverzorging aan bed'. Deze praktische training is bedoeld voor mensen die voor iemand zorgen die bedlegerig is, of dit in…

lees meer

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Back To Top