skip to Main Content

Activiteitenoverzicht

Wanneer je je wilt inzetten voor anderen, beschik je al over bijzondere kwaliteiten. Manteling helpt je graag om te zorgen dat je wát je doet nog beter, professioneler en makkelijker kunt doen. Hier tonen we alle activiteiten voor mantelzorgers waarmee we je graag ondersteunen.

In het besef dat het coronavirus nog niet verslagen is en we nog steeds met risico’s te maken hebben, blijven we de richtlijnen van de overheid zorgvuldig volgen. Dat houdt in dat je welkom bent als je geen klachten hebt en dat we elkaar respecteren waar het gaat om het houden van onderlinge afstand. We schudden nog geen handen en het is verplicht om je van tevoren aan te melden. Heb je vragen hierover? Neem dan contact op met Manteling.

14sep 22

Cursus ‘Omgaan met iemand met NAH’

Getroffen worden  door Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) kan ingrijpende gevolgen hebben voor zowel degene die het betreft als voor de omgeving. In het beter leren omgaan met iemand met hersenbeschadiging…

lees meer
10okt 22

Zorgeloze Dagen

Manteling organiseert ook dit jaar weer drie dagen op adem komen in het Dominicanenklooster in Huissen. Mantelzorgers uit Walcheren zijn daar van 10 t/m 12 oktober 2022 van harte welkom.…

lees meer

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Back To Top