Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Combinatie werk en mantelzorg, de normaalste zaak van de wereld!?

juni 19

Verloop Nieuw
Verloop-nieuw

Combinatie werk en mantelzorg, de normaalste zaak van de wereld!?

Datum: 19 juni 2019
Locatie: Gemeentes Veere, Vlissingen en Middelburg

Manteling organiseert de ‘Werk en Mantelzorg Buzz-on-Tour’.

Combineer je als mantelzorger je zorgtaken met een betaalde baan? Dan ben je niet de enige: één op de vijf werknemers doet dit. Hoewel de combinatie van werken en zorgtaken zwaar en lastig kan zijn, wordt er op de werkvloer nog weinig over gesproken. Daar gaat Manteling samen met de gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen en met lokale ondernemers iets aan veranderen met de ‘Werk en Mantelzorg Buzz-on-Tour’. Buzz betekent gonzen en rond fluisteren. Op een luchtige manier wordt de combinatie werk & mantelzorg onder de aandacht gebracht bij werkgevers op Walcheren.

In iedere gemeente stopt de speciale ‘Buzz-on-Tour’ campagnebus en worden werkgevers uitgenodigd om in te stappen. Samen met een gespreksleider van de landelijke organisatie Werk&Mantelzorg gaan we met werkgevers in gesprek over mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid en wat dit voor de werknemers én werkgevers kan opleveren.

Ben je werkgever of werk je bij een organisatie of bedrijf die niet mag ontbreken in de bus? Laat het ons weten, dan zorgen wij voor een uitnodiging. Ook zijn we op zoek naar mantelzorgers die hun ervaring over werk en mantelzorg willen delen in de bus. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Manteling: 0118-553530 of via info@mantelingwalcheren.nl.

Gegevens

Datum:
juni 19
Evenement Categorie: