skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Introductietraining kookvrijwilligers

11 maart 2022, 09:00 - 16:30

Introductietraining kookvrijwilligers

Datum: 11 maart 2022
Tijd: 9.00 uur - 16.30 uur
Locatie: De Spil, Gapinge

Deze eendaagse training is bedoeld voor de kookvrijwilligers van Manteling die ingezet worden in het hospice.

Omdat wij het belangrijk vinden dat vrijwilligers goed zijn voorbereid op hun vrijwilligersrol en -taak, doorloopt iedere nieuwe vrijwilliger een introductietraining. In deze training komen verschillende thema’s aan de orde, zoals waarden, grenzen, verwachtingen, rouw- en verlieservaringen en praktijkervaringen. Ook is er gelegenheid voor het uitwisselen van persoonlijke ervaringen.

De training wordt georganiseerd voor maximaal 16 vrijwilligers van Manteling. Aan deze training nemen alleen de kookvrijwilligers van van Manteling deel. De training wordt verzorgd door een professionele trainer samen met een coördinator van Manteling. Ook levert een ervaren kookvrijwilliger een bijdrage.
Nieuwe kookvrijwilligers en kookvrijwilligers die nog geen introductietraining hebben gevolgd, ontvangen hiervoor een uitnodiging en melden zich bij ons aan. Deelnemers ontvangen ongeveer twee weken voor de training een persoonlijke bevestiging en een programma. Iedere deelnemer ontvangt een reader en na afloop een bewijs van deelname.
Van deelnemers wordt verwacht dat zij na inschrijving aan de training deelnemen.

Introductietraining

Introductietraining voor nieuwe vrijwilligers van Manteling

Vrijwilligersbijeenkomst Eenzaamheid & Koffietijd

Bijeenkomst bedoeld voor de vrijwilligers van de doelgroepen Eenzaamheid en Koffietijd. Elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer en gelegenheid om ervaringen te delen.

Bijeenkomst vrijwilligers van de Hospices en VPTZ-thuis

Deze vrijwilligersbijeenkomst is bedoeld voor alle vrijwilligers die werkzaam zijn binnen de VPTZ: de vrijwilligers van het St. Jans Hospice de Casembroot, Hospice Ter Reede én VPTZ-thuis.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
11 maart 2022
Tijd:
09:00 - 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

De Spil
Schotsehoek 8
Gapinge , Zeeland 4352 AH
+ Google Maps
Telefoon:
0118-591949
Site:
www.spilgapinge.nl
Back To Top