Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Themabijeenkomst: Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

januari 28, 19:30 - 21:30

Verloop Nieuw
Verloop-nieuw

Themabijeenkomst: Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Datum: maandag 28 januari 2019
Tijd: 19.30 uur - 21.30 uur
Locatie: Manteling, zaal Athos, St. Sebastiaanstraat 12 (achterzijde), Middelburg

Manteling organiseert ieder jaar één of meerdere themabijeenkomsten. Dit keer is het onderwerp Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Iedereen is welkom, vrijwilligers, aspirant vrijwilligers en mantelzorgers.De gastspreker voor deze avond is Chris Theune, psycholoog en gedragsdeskundige. Hij zal ons iets vertellen over de werking van de hersenen. Wat gebeurt er met de hersenen als er een CVA of ernstig ongeval  plaats vindt. Of als mensen te maken krijgen met een hersentumor?
Chris zal uitleggen wat de gevolgen zijn van beschadiging op diverse plaatsen in de hersenen, welke mogelijke behandeling er zijn en hoe naasten hiermee om kunnen gaan.

Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van vragen. We hopen velen van jullie te verwelkomen.

Ingang en parkeren van auto of fiets kan aan de achterzijde van het gebouw in de Sint Sebastiaanstraat 12 in Middelburg; daar is ook de ingang. Om 19.30 uur gaat het hek dicht; zorg dus dat je op tijd bent!

Aanmelden:
Informatie en aanmelden kan tot uiterlijk 25 januari 2019 via info@mantelingwalcheren.nl (o.v.v. Themabijeenkomst) of bel ons via 0118-553530. Vergeet niet je adres- en contactgegevens door te geven.

Gegevens

Datum:
januari 28
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Porthos, zaal Athos
Sint Sebastiaanstraat 12
Middelburg,