skip to Main Content
Direct aanmelden als vrijwilliger!
volg ons op:                        
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

‘Tour de Bieb’

maart 22, 13:30 - 15:30

‘Tour de Bieb’

Datum: 22 maart 2021
Tijd: 13.30 - 15.30 uur
Locatie: ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland (Kousteensedijk 7, Middelburg)

Heb jij zin in een middag vol inspirerende verhalen van vakmensen met passie voor hun werk? Doe dan mee met de ‘Tour de Bieb’!

Niets is zo leuk als luisteren naar verhalen van mensen die met passie over hun vak vertellen. Tijdens de ‘Tour de Bieb’ bezoek je in kleine groepjes vier verschillende werknemers in de Zeeuwse Bibliotheek. Zij gaan je iets vertellen over hun dagelijkse werkzaamheden. Zo breng je een bezoek aan het Zeeuwse erfgoed in het magazijn en de kluis van de bibliotheek, waar weinig mensen rechtstreeks toegang toe hebben. Veel bijzondere stukken zijn al eeuwen in Zeeland aanwezig, maar de collectie wordt nog steeds aangevuld door aankoop, bruikleen of schenkingen.

Je komt ook meer te weten over de ins en outs van de Zeeland collectie en brengt een bezoek aan de kantoren van de Zeeuwse Milieu Federatie, waar niet alleen de planten ‘groen’ zijn. Als laatste trakteert Manteling de deelnemende mantelzorgers op koffie/thee met iets lekkers én een prachtig uitzicht op de skyline van Middelburg.

Corona proof
Aangemelde mantelzorgers worden ingedeeld in kleine groepjes waardoor het gemakkelijk is om 1,5 meter afstand te houden. Bij binnenkomst krijg je de gelegenheid om de handen te ontsmetten. In de bibliotheek is het dragen van een mondkapje verplicht. Natuurlijk rekenen we erop dat je jezelf afmeldt bij klachten zoals niesen, hoesten en koorts.

Aanmelden
Doe je mee? Meld je dan aan via info@mantelingwalcheren.nl of bel 0118-553530.

‘de Huyskamer’, ontmoetingsplek voor mantelzorgers (voorlopig digitaal)

Mantelzorgers ontmoeten elkaar digitaal in ‘De Huyskamer’.

Wandeltips voor mantelzorgers

Wandeltips in plaats van de wandelgroep. Door de coronamaatregelen, is er tot eind januari geen wandelgroep.

Meet up – Moeder aan de lijn (Zeeland)

Meet up – Moeder aan de lijn (voor Zeeuwse mantelzorgers) Op donderdagmiddag 3 december ben je van harte welkom op de Zeeuwse ‘Meet up’ voor mantelzorgers. Ervaringen delen en elkaar inspireren staan in deze bijeenkomst centraal.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
maart 22
Tijd:
13:30 - 15:30
Evenement Categorie:

Locatie

ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland
Kousteensedijk 7
Middelburg, Nederland
+ Google Maps
Back To Top