skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

‘Tour de Bieb’

november 9, 13:30 - 15:30

‘Tour de Bieb’

Datum: 9 november 2021
Tijd: 13.30 - 15.30 uur
Locatie: Zeeuwse Bibliotheek (Kousteensedijk 7, Middelburg)

Heb jij zin in een middag vol inspirerende verhalen van vakmensen met passie voor hun werk? Doe dan mee met de ‘Tour de Bieb’!

Niets is zo leuk als luisteren naar verhalen van mensen die met passie over hun vak vertellen. Tijdens de ‘Tour de Bieb’ bezoek je in kleine groepjes vier verschillende werknemers in de Zeeuwse Bibliotheek. Zij gaan je iets vertellen over hun dagelijkse werkzaamheden. Zo breng je een bezoek aan het Zeeuwse erfgoed in het magazijn en de kluis van de bibliotheek, waar weinig mensen rechtstreeks toegang toe hebben. Veel bijzondere stukken zijn al eeuwen in Zeeland aanwezig, maar de collectie wordt nog steeds aangevuld door aankoop, bruikleen of schenkingen.

Of kom meer te weten over de ins en outs van de Zeeland collectie. De Zeeuwse Milieu Federatie nodigt je uit in hun kantoor, waar niet alleen de planten ‘groen’ zijn. Als laatste trakteert Manteling de deelnemende mantelzorgers op koffie/thee met iets lekkers én een prachtig uitzicht op de skyline van Middelburg.

Aanmelden
Doe je mee? Meld je dan aan bij Manteling via info@mantelingwalcheren.nl of bel 0118-553530.

Trainingssessie: Vraag maar Raak!

De ‘VRAAG MAAR RAAK’-sessies bieden je praktische digitale ondersteuning bij zaken waar jij tegenaan loopt.

Cursus ‘Omgaan met iemand met psychische problemen’

Een cursus voor mantelzorgers die zorgen voor iemand met psychische problemen.

Themabijeenkomst: Oorzaken en gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Manteling organiseert ieder jaar één of meerdere themabijeenkomsten. Dit keer is het onderwerp ‘Oorzaak en (on)zichtbare gevolgen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)’. In verband met het beperkte aantal plaatsen in de zaal wordt deze bijeenkomst op 5 oktober nogmaalsverzorgd.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn

Manteling
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 15.00 uur via 0118-553530.

Manteling werkt mantelzorgvriendelijk
Manteling heeft sinds begin 2018 de erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’. Deze erkenning houdt in dat we niet alleen oog en aandacht hebben voor het thema mantelzorg, maar dat we ook onze medewerkers en vrijwilligers helpen in het zoeken naar ondersteuning en oplossingen zodat ze (vrijwilligers)werk en mantelzorg kunnen blijven combineren.

Gegevens

Datum:
november 9
Tijd:
13:30 - 15:30
Evenement Categorie:

Locatie

ZB Bibliotheek van Zeeland
Kousteensedijk 7
Middelburg, Nederland
+ Google Maps
Back To Top